Beykoz Aquapark’la Su Turizmine açılıyor

Beykoz Aquapark’la Su Turizmine açılıyor

İstanbul’un akciğeri, huzur ve sakinliğin adresi Beykoz, ilçeyi turistler için çekim merkezi haline getirecek içinde birbirinden renkli eğlenme ve dinlenme tesislerinin yer aldığı Aquaparkla su turizmine açılıyor.

Göksu Mahallesi’nde yapım hazırlıkları devam eden, Karlıtepe Seyir Terası ve Kılıçlı Film Platoları Projesi’nden sonra ilçenin önemli turizm yatırımları arasında yerini alan Aquapark ilçeye sosyal hareketlilik de kazandıracak.

Beykoz’un gelişen turizm vizyonuna uygun olarak kurulacak olan ve tatil yörelerindeki benzerlerini aratmayan proje ile ilçeye gelen yerli ve yabancı turist sayısının artması bekleniyor.
 
 
İlçenin eşsiz doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra bundan böyle önemli turizm yatırımlarıyla da anılacağını ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; “Yeni okullar, sağlık merkezleri, üniversiteler, oteller ve sosyal tesislerle karşımızda her açıdan değişen ve gelişen bir Beykoz var. Karlıtepe Seyir Terası, Kılıçlı Film Platosu, Küçüksu Mesiresi’nin yanı sıra Göksu’da kurulacak olan Aquapark ilçenin turizm vizyonuna güç katacak. Beykoz artık insanların yaşamak için yarıştığı her açıdan tercih edilen bir ilçe olacak” dedi.
 
 
Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu onayıyla ve Yap-İşlet-Devret Modeliyle yaptırılacak proje havuzlar, birbirinden cazip eğlence ve dinlenme tesislerini bünyesinde barındırıyor.
 
 
2 yıl içinde hayata geçmesi planlanan Aquapark yüklenici firma tarafından 28 yıllığına işletecek.
 
Aqua Park Projesi’nde yer alan havuz ve tesisler şöyle:
 
Havuzlar
Dinlenme Havuzu
Çocuk Havuzu
Sosyal Tesis Açık Havuzu
Dalga Havuzu
Animasyon Havuzu
Tembel Nehir
Kaydıraklar
Sosyal Tesisler
A la Carte Restaurant
Kapalı Havuz Fitness Center
Hamam
Sauna
Spa
Masaj
Solarium
Buhar Banyosu
Şok Havuzu
Squash
Açık/Kapalı Otopark

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.