Anne adaylarına eğitim semineri verildi

Anne adaylarına eğitim semineri verildi

Beykoz Belediyesi tarafından bilinçli hamilelik süreci için anne adaylarına yönelik, ‘Gebelik Dönemi Sağlık Sorunları ve Anneliğe Merhaba Eğitimi’ düzenlendi.

Vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili konularda bilinçlenmesine yönelik birçok çalışma yapan Beykoz Belediyesi’nin, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda düzenlediği ‘Gebelik Dönemi Sağlık Sorunları ve Anneliğe Merhaba Eğitimi’ programına ilgi gösteren anne adayları yaşadıkları sorunların çözümüne yönelik bilgiler edindiler.

 

 

Beykoz Belediyesi ev sahipliğinde Emsey Tıp Merkezi ve Şahika Sağlık Hizmetleri tarafından tertiplenen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Op. Dr. Gülseven Rasioğlu, Psikolog Canan Yazgı Fidan ve Hemşire Hatice Gökçe, anne adaylarının doğum ve sonrasında yaşayabileceği fiziki ve ruhsal sorunlara değinerek bunların önlenmesi ve tedavi edilmesinde uygulanabilecek yöntemler hakkında bilgiler verdiler.

 

 

Katılımcıların sorularının da cevaplandığı programın kendileri için oldukça verimli geçtiğini ifade eden anne adayları, Beykoz Belediyesi, Emsey Tıp Merkezi ve Şahika Sağlık Hizmetleri’ne teşekkür ettiler.  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.