Beykozlu 600 Çocuk Sünnet Heyecanı Yaşadı

Beykozlu 600 Çocuk Sünnet Heyecanı Yaşadı

Beykoz Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni ile 600 çocuk sünnet ettirildi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Kaşıtoğlu, Salim Öztürk, Mahmut Gülbasar, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri törene katılarak sünnet olan çocukların heyecanını ve ailelerin sevincini paylaştı.

Sünnet Şöleni, Başkan danışmanları Muhammed Küçükkonuklar ve Zeki Durmuş’un okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte 600 delikanlı adayı, erkekliğe ilk adımlarını attı.Organizasyonda çocuklara yönelik jonglor, çeşitli yarışmalar, palyaço, animatör gösterileri ve eğlenceli şovlarla sünnet çocukları ve aileleri mutlu bir gün geçirdi.

Günün Anısına 600 Çocuğa Bisiklet Hediyesi

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek sünnet hediyesi olarak tüm çocuklara bisiklet hediye etti. Şölende, Başkan Çelikbilek ve protokol üyeleri alana gelen çocuklarla yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Çelikbilek: ”Bizlere Çok Anlamlı Bir Gün Yaşattınız”

Organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Çelikbilek: “Bize çok anlamlı bir gün yaşattınız, evlatlarınızla bu güzel ibadeti yapmamıza ortak oldunuz. Evlatlarınızı bize emanet ederek bize bu güzel günü yaşatan siz kıymetli ailelere çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın sevinci bizim sevincimizdir. Ben de bugün torunumla bu sevinci ortak oluyorum. İnşaallah bugün burada sünnet olan evlatlarımızın damat olduklarını da görürüz. Sünnet olan tüm yavrularımıza  hayırlı, sağlıklı ve bereketli, uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Programın sonunda vatandaşlara etli pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.