Beykoz'da Manolya Demirören Tekin Başkan Yardımcısı Oldu

Beykoz'da Manolya Demirören Tekin Başkan Yardımcısı Oldu

Beykoz Belediyesi Meclisi 1. Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılığına atandı.

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’nun istifasının ardından Meclis 1. Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin yeni başkan yardımcısı oldu.

Manolya Demirören Tekin, Kültür Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün sorumluluğunu yürütecek.

Manolya Demirören Tekin Kimdir?

1984 İngiltere doğumlu olup, Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Mezunudur. AK Parti İl STK Platformu üyeliği yaptı. AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcılığı ve Sosyal İşler Birim Başkanlığı görevini yürüttü. Dernek Vakıf ve Yetiştirme Yurtları, çocuk yuvalarında çalışmalarda bulundu. Türk Kalp Vakfı, Bemev Vakfı, Yetkim Derneği, Büyük Kulüp ve Galatasaray Kulübü üyesidir. 4 yıldır Yetkim Derneğiyle yetiştirme yurtları, çocuk yuvaları ve sosyal sorumluluk projelerinde beraber çalışmaktadır.

Demirören Şirketler Grubu Parsat Piston A.Ş. Yönetim kurulu üyesi, Azim Petrol Tic. San. A.Ş ortaklarından ve yönetim kurulu üyesi olarak çalışma hayatını sürdürmektedir. Sokak hayvanlarına destek amaçlı gönüllü çalışan gruplarla çalışmalar yapmıştır. Evli bir kız çocuğu annesidir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.