Hobi Bahçeleri’nde Bahar ve Çocuk Şenliği

Hobi Bahçeleri’nde Bahar ve Çocuk Şenliği

Beykoz Belediyesi tarafından yeşilin, doğanın ve toprağın buluşma noktası Hobi Bahçeleri’nde bu yıl ikincisi düzenlenen “Bahar ve Çocuk Şenliği” renkli eğlence ve görüntülere sahne oldu.

‘Yılın Şehir Planlama ve Kentsel Tasarım’ ödülüne layık görülen Hobi Bahçeleri, Bahar ve Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Bahçe sahiplerinin kaynaşması çocukların doğayla tanışması amacıyla düzenlenen, birbirinden renkli oyunların ve aktivitelerin yer aldığı programda en az çocuklar kadar büyükler de eğlendi.
Etkinliğe Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Emniyet Müdürü İrfan Bekaroğlu, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.
Programda Beykozlular ve özellikle çocuklar doyasıya eğlenirken, Fatih Yaman’ın türkülerine eşlik ettiler...
Ayrıca şenliğe katılan misafirlere köfte, sucuk, tavuk, pamuk helva ve mısır ikramı yapılırken, çeşitli meyve ve sebze fidanları da hediye edildi. Çocuklar palyaçoların yüz boyama oyunuyla da oldukça eğlendiler.
Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de bahçeleriyle ilgilenen vatandaşları ziyaret etti. Başkan Çelikbilek; “Burayı oluştururken niyetimiz bahçe sahiplerinin kaynaşmasının yanı sıra, çocukların toprakla, bahçeyle tanışmalarına vesile olmaktı. Bunun gerçekleştiğini görmek ve rengârenk bahçelerde dolaşmaktan hepimiz mutluluk duyuyoruz. İlgi gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haber Merkezi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.