Kanlıca'da Yoğurt Festivali düzenleniyor

Kanlıca'da Yoğurt Festivali düzenleniyor

Tarihi Kanlıca yoğurdu bu yıl ikinci kez düzenlenecek 2. Beykoz Kanlıca Yoğurt Festivali’yle tatlanacak. Ödüllü ve renkli yarışmalara ev sahipliği yapacak festivalde Yeşim Salkım şarkılarıyla sahne alacak.

 

Tarihi Kanlıca Yoğurdu bu yıl ikinci kez düzenlenecek 2. Beykoz Kanlıca Yoğurt Festivali’yle tatlanacak. 

 

Beykoz Belediyesi lezzetiyle meşhur Tarihi Kanlıca Yoğurdu’nun tanıtımı için renkli ve eğlenceli yarışmaların yer aldığı 2. Beykoz Kanlıca Yoğurt Festivali’ni  düzenliyor.

 

Ev hanımlarının katılımıyla ‘En İyi Yoğurt Yarışması’nın da yer aldığı  festivalde, çocuklar da  yoğurt içinde altın bulmak için kıyasıya yarışacak. Yeşim Salkım’ın şarkılarıyla neşe katacağı festivalde, Nasrettin Hoca ile Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Boğaz’a dostluk ve barış mayası çalacak. Etkinlikte 2 ton yoğurt ücretsiz olarak ikram edilecek.

 

Festivale ulaşım için Emirgan İskelesi’nden Kanlıca İskelesi’ne gün boyu teknelerle ücretsiz yolcu taşınacak.

 

Beykoz’un marka lezzetleri arasında yer alan Kanlıca Yoğurdu’nu düzenledikleri  festivalle daha geniş kitlelere duyurmak istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Kanlıca Yoğurdu’nun kökeni yüzyıllar öncesine dayanıyor. Bu değerimizi ve kültürümüzü korumak, daha geniş kitlelere tanıtmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için dopdolu bir festival hazırladık.” diyerek, tüm yoğurt severleri Kanlıca’ya davet etti.

 

Beykoz Kanlıca Yoğurt Festivali Programı

 

Tarih: 15 Mayıs Pazar

Saat: 14:00

Yer: Kanlıca Meydanı 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.