"Siz üzülürken biz gülüp oynayamayız"

"Siz üzülürken biz gülüp oynayamayız"

Beykoz Saadettin Gökçepınar İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencileri örnek bir çalışmaya imza attı.

Beykoz Saadettin Gökçepınar İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencileri örnek bir çalışmaya imza attı.

Her ay farklı bir konuda sosyal sorumluluk projesi geliştiren öğrenciler, Şubat-Mart ayında Van’daki depremzede öğrencilere çorap yardımı kampanyası düzenledi.

 

Çorap kolilerinin Van’a gönderilmesi amacıyla düzenlenen mini törende konuşan Okul Müdürü Bekir Sağır, kendisi için anlamlı bir gün yaşadığını belirterek, “Minik evlatlarımız büyük duygular besliyor. Öğrencilerimiz bunun gibi her ay bir sorumluluk projesi geliştiriyor. Bu projelerle paylaşma duygusunu geliştiriyorlar.” Dedi.

Beykoz Milli Eğitim Şube Müdürü Necla Çağlayan’ın konuşmasının ardından 3-B sınıfı öğrencilerinden Deniz Nisa Özen, Ayşenur Güney ve Ceyda Karakaş yazdıkları mektupları okudular.   “Ah olmasaydı o deprem” diye başlayan mektuplarında, “Van’da çadırlarda yaşayan sevgili kardeşlerimiz, sizin acınız bizim acımızdır. Siz üzülürken, ağlarken biz burada gülüp oynayamayız. Bizim sorumluluğumuz sizi yaşatmak, ayakta tutmaktır.” Diyerek duygularını dile getiren öğrenciler  temsili olarak depremzede çocuklar için toplanan çorapları Okul Müdürü Bekir Sağır’a teslim ettiler.

beykoz234.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.