Beyoğlu'nda Emniyet'e molotoflu saldırı

Beyoğlu'nda Emniyet'e molotoflu saldırı

Beyoglu Emniyet Mudurlugu'ne PKK yandaşları molotofla saldırdı...

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'ne molotof kokteyli atıldığı, Dolapdere'deki bir benzin istasyonuna da ses bombası atıldığı bildirildi.

KCK'ya yönelik yapılan operasyonları protesto eden bir grup, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Dolapdere'de bir benzin istasyonuna yönelik molotofkokteyli saldırı düzenledi.
 
Benzinlikteki pompa, atılan molotofkokteyli ile bir anda alev aldı. Facia, istasyon çalışanları ve vatandaşların müdahalesiyle son anda engellendi. Alınan bilgiye göre, KCK'ya yönelik operasyonu protesto etmek isteyen yaklaşık 20-30 kişilik grup, Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde yer alan BDP İl Başkanlığı binası önünde toplandı. Grup, daha sonra Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne kadar yürüdükten sonra molotofkokteyli ve taşlarla polis merkezine saldırdı.
 
Polisin müdahalesiyle ara sokaklara dağılan eylemciler, kaçarken beraberlerinde getirdikleri ses bombalarını da çevreye gelişi güzel attıktan sonra Dolapdere de ara sokaklara izini kaybettirdi.
 
Olayın ardından bölgeye çok sayıda Çevik Kuvvet ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünden ekipler sevk edildi.
 
BENZİN İSTASYONUNA MOLOTOF ATTILAR
 
Öte yandan, kaçan şüpheliler, Dolapdere'de yer alan bir benzin istasyonuna molotofkokteyli attı. Benzinliğin pompasına denk gelen pompa saldırının ardından bir anda alev aldı. Olası bir facia istasyon çalışanları ve çevredeki vatandaşların yangın tüpüyle yaptıkları müdahale sonucu etkisiz hale getirildi. Saldırı nedeniyle çevredeki vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadıkları gözlendi.
 
Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken kaçan şüphelilerin yakalanması için çevrede geniş çaplı soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.