StudyMeeting 2012´den katılımcılar memnun ayrıldı

StudyMeeting 2012´den katılımcılar memnun ayrıldı

31 Mart´dan 1 Nisan´a kadar Kuzey Ren Vestfalya´nın Königswinter şehrininde düzenlenen eğitim semineri StudyMeeting 2012 başarıyla sonuçlandı

Pınar Kibar´ın haberi

31 Mart´dan 1 Nisan´a kadar Kuzey Ren Vestfalya´nın Königswinter şehrininde düzenlenen eğitim semineri StudyMeeting 2012 başarıyla sonuçlandı. Akademisyen gençler tarafından oluşturulan ve www.study-coach.de web sitesinden gönüllü üniversite danışmanlık hizmeti yapılan proje kapsamında ilk kez düzenlenen seminere, yoğun ilgi vardı.
 
StudyCoach 2.0´un üniversite koçları için düzenlediği seminere Almanya çapından toplam 35 koç katıldı. İlk gün Hüda Sağ E-Learning hakkında, Ebru Esatbeyoğlu ile Gamze Gürel Coaching ve Bielefeld Üniversitesinden Dr. Peter Plöger Multijobbing hakkında sunum yaptılar. İkinci gün ise, Dr. Plöger üniversiteden sonra iş hayatına geçiş dönemi üzerine bilgi sundu ve StudyCoach 2.0 proje sorumlusu Bilal Erkin projeyi tanıttı.
 
NiTAB (Niederrhein Türk Akademisyenler Birliği) başkanı Davut Karapınar ve DEİN KÖLN başkanı İbrahim Küçükyıldız, Pazar günü programa renk katan isimlerdendi.
 
Seminer sorumlusu Zeynep Büşra Bilgin, StudyMeeting 2012´ye gösterilen ilgi ve katılımdan çok memnun olduklarını belirtip, Abitur öğrencileri için bu sene düzenlenecek gelecek StudyMeeting´lere dikkat çekti. Bilgin, StudyCoach 2.0 ´a koç olarak katılmak isteyenlerin, www.study-coach.de adresinden kayıt olabileceklerini belirtti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.