Bingöl şehidi memleketine uğurlandı

Bingöl şehidi memleketine uğurlandı

Bingöl'de şehit olan Emrah Çeçen için düzenlenen törene aynı çatışmada yaralanan Mustafa Gülnar da katıldı.

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Yeniyazı köyü kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Emrah Çeçen için Bingöl Havaalanı’nda tören düzenlendi.

SİLAH ARKADAŞINA VEDA

Törene, aynı saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Gülnar, tekerlekli sandalye ile geldiği törende silah arkadaşını gözyaşlarıyla uğurladı.

Bingöl şehidi memleketine uğurlandı

ŞEHİDE DUA

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nden alınarak, ambulansla tören alanına getirilen şehit Uzman Çavuş Çeçen’in Türk bayrağına sarılı tabutu katafalka konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve öz geçmişleri okunarak, dua edildi.

Bingöl şehidi memleketine uğurlandı VİDEO

Bingöl şehidi memleketine uğurlandı

"BAYRAĞIN SEMALARDA DALGALANMASI, EZANLARI SUSMAMASI İÇİN.."

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, burada yaptığı konuşmada, gencecik bedenlerin ülke için, bayrak için mukaddes için toprağa düştüğünü söyledi. Vali Köşger, “Sözün bittiği noktadayız, acılarımız tarifsiz. Acılarımızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz. Gencecik bedenler bu ülke için, bu vatan için bu bayrak için bu mukaddes için toprağa düşüyorlar. Bu ülke için çok bedel ödedik, ödemeye devam ediyoruz. Bu bayrağın bu semalarda dalgalanması için, ezanların susmaması için her türlü bedeli ödemeye hazır bu millet. Bunu her hadisede, her kritik noktada gösterdi şimdiye kadar. En son 15 Temmuz’da gösterdi. 15 Temmuz öncesinde ülkemizde çoktandır denedikleri ama bir türlü başaramadıkları eski silahlarını tekrar ele aldı büyük güçler. Eski oyunlarını tekrar sahnelemeye çalışıyorlar. Allah’ın izniyle bu oyunları bozacağız. Bu millet bu oyunları bozacaktır. Bu insanlar, bu millet bütün bu oyunların üstesinden gelebilecek kudrete, şahsiyette bir millettir. Allah’ın izniyle bütün bu oyunları bozacağız. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum, silah arkadaşlarına, ailesine, milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

Bingöl şehidi memleketine uğurlandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.