6 ilimiz Kadın Dostu Kentler'e aday

6 ilimiz Kadın Dostu Kentler'e aday

Birleşmiş Milletler’in İçişleri Bakanlığı ve İsveç Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa yürüttüğü “Kadın Dostu Kentler” projesinin ikinci aşaması başlıyor.

Türkiye’nin “Kadın Dostu Kent” olmaya aday olan yeni illeri Antalya, Bursa, Gaziantep, Malatya, Mardin ve Samsun 6 Temmuz Çarşamba günü düzenlenecek törenle Kadın Dostu Kent Taahhütnamesi’ni imzalayacak.

Birleşmiş Milletler’in İçişleri Bakanlığı ve İsveç Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa yürüttüğü “Kadın Dostu Kentler” projesinin ikinci aşaması başlıyor. Kadın-erkek eşitliğini güçlendirmek amacıyla yürütülen projeye 6 yeni il daha katılıyor.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın teknik desteği ve İsveç Kalkınma ve İşbirliği Ajansı’nın mali katkılarıyla İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kadın Dostu Kentler Projesi kapsamında; Antalya, Bursa, Gaziantep, Malatya, Mardin ve Samsun illerinin Belediye ve Valilik temsilcileri 6 Temmuz’da Kadın Dostu Kent Taahhütnamesi imzalayacak.

ANKA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.