Ulus ailesi, bebeğine kavuşabilmek için DNA sonucunu bekliyor

Ulus ailesi, bebeğine kavuşabilmek için DNA sonucunu bekliyor

Ulus ailesi, Bitlis'in Tatvan ilçesinde 20 ay önce hastaneden henüz 2 günlükken kaçırılan ve polisin takibi sonucunda önceki gün bulunan bebeklerine kavuşabilmek için DNA sonucunu bekliyor.

Bebeklerinin hastaneden kaçırılmasından sonra kabus gibi günler yaşayan İrfan ve Hülya Ulus çifti, şimdi bebeklerine kavuşacakları günün hayalini kuruyor. Bebek, DNA sonucunun kesinleşmesi için aileye henüz teslim edilmedi.

Tüm umutlarını kaybetmişken gelen müjdeli haberle yeniden hayata döndüğünü belirten Baba İrfan Ulus, bebeklerine kavuşabilmek için 20 ay beklediklerini, ancak DNA sonucu için birkaç gün beklemenin kendilerine yıl gibi uzun geldiğini söyledi. İrfan Ulus, bebeklerini kucaklarına aldıklarında artık kendileri için kabus dolu günlerin geride kalacağını ifade etti.

Anne Hülya Ulus da büyük heyecan yaşadıklarını belirterek, sabırsızlıkla DNA sonucunu beklediklerini ifade etti. Oğlunu kucağına alıp doyasıya koklamadan rahat edemeyeceğini anlatan Hülya Ulus, "Bebeğimin bulunduğuna hâlâ inanamıyorum. Kaybolduğu günden beri cehennemi yaşadık. Bu nasıl bir vicdandır ki, küçücük bir bebeği annesinden ayırıyorlar. 20 ay boyunca merhametsiz ve duygusuz insanların işkencesine maruz kaldık. Ama artık kötü ve kabuslu günlerin biteceğine inanmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 20 aylık çalışması sonucu "Ulus Bebek" önceki gün Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Benekli köyünde bulunmuştu. Ailesi tarafından Yakup Eray ismi verilen bebeğin, M.Ş (25) ve eşi G.Ş (17) tarafından 25.01.2010 tarihinde hastaneden kaçırıldığı belirlendi. Ailenin şüphe çekmemek için bebeğe Tatvan Nüfus Müdürlüğü yerine Güroymak Nüfus Müdürlüğü'nden kimlik çıkarttığı anlaşıldı. G.Ş.'nin Hülya Ulus ile aynı gün Tatvan Doğum Hastanesi'nde 1 gün yattığı, bir gün sonra düşük yaptığı, bunun üzerine Ulus bebeği kaçırdığı tesbit edildi.

 

(CİHAN)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.