‘BİZİM MAHALLE’ TOPLANTILARI İNÖNÜ’DE BAŞLADI

‘BİZİM MAHALLE’ TOPLANTILARI İNÖNÜ’DE BAŞLADI

Geleneksel hale gelen ‘Bizim Mahalle’ toplantılarının ilki İnönü Mahallesi’nde yapıldı. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla fark yaratan Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmeceli vatandaşların sorunlarına, kendi mahallelerinde çözüm getirdi.

Paşa Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen mahalle toplantısına Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile Başkan yardımcıları başta olmak üzere, Ak Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz, İl Genel Meclis Üyeleri ve İnönü Mahallesi sakinleri katıldı.

Program öncesinde mahalleliye yatırım ve hizmetlerin yer aldığı bir kitapçık ile ‘Talep ve Öneri Formları’ dağıtıldı. Vatandaşların doldurduğu formları toplantı devam ederken, vakit kaybetmeden kayda aldıran Başkan Aziz Yeniay, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yaptığı açılış konuşmasında Küçükçekmece Belediyesi’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetler, gelecek projeleri ve Küçükçekmece'nin İstanbul'da değişen yüzü hakkında bilgi verdi.

cekmekec.jpg

‘2004’TEN BERİ CİDDİ MESAFE KATETTİK’

Küçükçekmece Belediyesi’nin hizmetlerinin ve projelerinin gösterildiği kısa filmin ardından söz alan Başkan Aziz Yeniay, konuşmasında İnönü Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, “Bu yılın ilk toplantısını burada başlattık. Geçen yıllarda da bu salonda yine bir araya gelmiştik. Yaklaşık 8,5 yılı geride bıraktık. Bu süreçte Küçükçekmece olarak çok ciddi mesafe aldık. Eskiden 1086 personelle 52 milyon gelir elde ederken Belediye şimdi, 704 personelle 295 milyon gelir elde ediyor. Ancak yapacaklarımıza baktığımızda daha yolun başındayız.”dedi.

‘GÜMRÜK YOLU BÜYÜK AVANTAJ’

Yeni yapılan Gümrük Yolu gibi çok önemli ulaşım akslarının İnönü Mahallesi’ne büyük avantaj sağladığını belirten Aziz Yeniay, İnönü Mahallesi İstiklal Caddesi gibi sürekli asfaltlanma çalışması yapılmış bölgelerin de altyapı sorununu çözdüklerini söyledi. “Bugüne kadar 2967 sanat etkinliği düzenledik; bu etkinliklere 789.844 Küçükçekmeceli katıldı.”diyerek Küçükçekmece’deki gelişimden bahseden Aziz Yeniay, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Küçükçekmece Arena gibi merkezlerle de artık Küçükçekmeceli gençlerin başka yerlere gitmeyeceğini; diğer semtlerden gençlerin konserler ve festivaller için Küçükçekmece’ye geleceğini söyledi.

Toplantı sonunda mahalle sakinleri Başkan Aziz Yeniay ile birlikte fotoğraf çektirdi. Bundan sonraki “Bizim Mahalle” toplantısı, Cennet, Yeşilova, Beşyol, Gültepe Mahalleleri için Mega Düğün Salonu’nda düzenlenecek.

 

cekmeke.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.