Bölükbaşı'dan Şenol Güneş'e övgü dolu sözler

Bölükbaşı'dan Şenol Güneş'e övgü dolu sözler

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, takımın başına getirdikleri Şenol Güneş hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, eski A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir yıllık sözleşme imzalarken, Özlüce Tesisleri'nde bir grup taraftarın da katılımıyla düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, "çiçeği burnunda" bir başkan olduğunu ve göreve başlar başlamaz yönetim kuruluyla hızlı bir çalışma ortamında bulunduklarını söyledi.

GÖĞÜSÜMÜZÜ KABARTMIŞ BİR HOCA

İlk olarak teknik direktör arayışına girdiklerini belirten Bölükbaşı, "Türk Milli Takımına dünya 3'üncülüğü yaşatmış, Trabzonspor gibi bir takımda şampiyonluklar yaşamış, futbol oynamış ve milli takımlarda göğsümüzü kabartmış, yurt dışında birçok takımı çalıştırarak ülkemizin göğsünü kabartan çok sevgili hocam Şenol Güneş ile anlaştık ve Bursamıza getirdik" dedi.

DAHA ÖNCE DE İSTEMİŞTİK

Bölükbaşı, Bursaspor Kulübünün büyük bir camia olduğunu vurguladı. Kulübün geçen yıl bazı sıkıntılar yaşadığına değinen Bölükbaşı, şunları kaydetti: "Bu sene hedeflerimizi yüksek tutup Süper Lig'de Bursamıza güzel heyecanlar yaşatmak dileğiyle hocamızla sözleşme imzalıyoruz. Bizi kırmadı ve yönetim olarak güzel bir şey yaptık. Daha önce de rahmetli Başkanımız (İbrahim Yazıcı) varken kendisiyle çalışmak istemiştik ama olmamıştı. Bugüne kısmetmiş. Bizimle göreve başlayacak ve yeni sezona bizleri hazırlayacak. Hocamızın Bursasporumuza çok katkılar sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah başarılı oluruz. Başarılı olmamız için sabırlı olup tribünlerin Bursaspor'u çok iyi desteklemesi, birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Böyle olursak özlediğimiz ve yabancı olmadığımız heyecanıyaşarız. Hocam da bu duygular içinde ancak iş, camiamızda ve taraftarımızda bitiyor."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.