Bomba iddia! Dumanlı ile Kışanak bu yüzden görüştü

Bomba iddia! Dumanlı ile Kışanak bu yüzden görüştü

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın HDP'li Gültan Kışanak'ı ziyareti konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

"Ekrem Dumanlı oraya Gülen'in mesajını iletmek için gitti" diyen Güler, bu ziyarette Dumanlı'nın Kışanak'a bir takım bilgi ve belge verdiğini söyledi.

DUMANLI, KIŞANAK’A BİLGİ VE BELGE GÖTÜRDÜ

Ekrem Dumanlı oraya Fethullah Gülen’in isteği üzerine ve Fethullah Gülen’in mesajını götürmek üzere gidiyor. Bu mesajı önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Seçimlerden önce Ekrem Dumanlı katıldığı bir televizyon programında ‘Güneydoğu’da cemaat BDP’ye oy verdi. Biz size destek vermeye devam edeceğiz’ demişti. Karşılığında ne istedi bilmiyorum. Bir başka şey, Ekrem Dumanlı Gültan Kışanak’a bir takım bilgi,belgeler götürdü. Bu ziyaretin ikinci önemli tarafı da bu.

ŞİMDİ NE OLDU DA YAN YANA GELDİLER?

Asla yan yana gelmesi düşünülemeyen Ekrem Dumanlı ve Gültan Kışanak, ki Ekrem Dumanlı ülkücüdür, yan yana geliyorlar. Yahu siz daha düne kadar televizyonlarınızda çözüm sürecine, Oslo’ya, savaş açmamış mıydınız? Siz düne kadar HDP’ye , KCK’ya, PKK’ya, yaptığınız Şefkat Tepe, Tek Türkiye gibi dizilerle yıllarca savaş açmadınız mı? Siz hükümet çözüm süreci başlattı diye hükümeti vatan haini ilan etmediniz mi? Siz bölgede devlet otoritesi kalmadı, bölgede PKK devlet oldu, asıl paralel Güneydoğu’da oraya niye bakmıyorsun diye aylarca bas bas bağırmadınız mı? Şimdi ne oldu da siz Gültan Kışanak ile yan yana geldiniz? Yahut Ey Gültan Kışanak siz ne oldu da Ekrem Dumanlı ile yan yana geldiniz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.