Trabzonspor, Guerrero için bastırıyor

Trabzonspor, Guerrero için bastırıyor

Bordo-Mavililer, Guerrero için 4 milyon Euro isteyen Alman ekibine 3 milyon Euro teklif etti. Transferin bu hafta bitmesi bekleniyor.

Yeni sezonda ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Trabzonspor, transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavililer, Alman ekibi Hamburg'un Perulu golcü ismi Jose Paolo Guerrero için Alman ekibiyle kıran kırana pazarlıkta.

Geçen sezondan beri kadrosuna katmak istediği 28 yaşındaki golcü için Hamburglu yetkililerle yeniden temasa geçen Bordo-Mavililer, Alman ekibine ilk olarak 2.5 milyon Euro önerdi. Hamburg'un 4 milyon Euro'da ısrar etmesi üzerine fiyat artırımına giden Bordo-Mavililer, Alman ekibine 3 milyon Euro teklif etti. Guerrero transferini bu hafta sonuna kadar bitirmek isteyen Trabzonspor'un 3.5 milyon Euro'ya kadar çıkması bekleniyor.

STOPERDE MATHIJSEN ISRARI!

Burak Yılmaz'dan boşalan forvet hattını takviye etmek isteyen Bordo-Mavililer, bu mevkiyi Guerrero ile doldurmak isterken stopere ise Malaga'nın Hollandalı ismi Mathijsen için de temaslarını sürdürüyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği iki futbolcu için temaslarını hızlandıran Bordo-Mavili yönetimin transferleri en kısa sürede sonlandırmak için harıl harıl çalıştığı öğrenildi. Transferlerin Güneş'in isteği doğrultusunda bu hafta bitmesi bekleniyor. 

Kaynak: Takvim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.