Boston Başkonsolosluğu New Haven’da

Boston Başkonsolosluğu New Haven’da

Boston Başkonsolosluğu 6 Nisan Pazar günü, gezici konsolosluk hizmeti için Connecticut Eyaleti'nin New Haven şehrindeydi.

 

Boston Başkonsolosluğu 6 Nisan Pazar günü,  gezici konsolosluk hizmeti için Connecticut Eyaleti'nin New Haven şehrindeydi. New Haven Omni Otel'de gerçekleştirilen etkinlikte New Haven, West Haven ve yakın şehirlerden gelen vatandaşlarımızın işlem başvuruları alındı ve yurtdışında oy kullanabilmeleri için gerekli olan adres beyanı başvuruları kabul edildi.

Boston Başkonsolosluğunun bu hizmetinin vatandaşlarımız tarafından büyük memnuniyetle karşılandığı görüldü. Başkonsolosluğa mesafe, ulaşım, yaşlılık, hastalık,  işyerinden tam gün izin alamama gibi çeşitli nedenlerle gelemediklerini belirten vatandaşlarımız, uygulamanın ileride de devam ettirilmesi yönündeki isteklerini özellikle belirttiler. Boston Başkonsolosluğu yetkilileri bu hizmetin önümüzdeki dönemde belirli aralıklarla sürdürüleceğini ifade ettiler.

Gezici konsolosluk hizmeti nedeniyle New Haven’e gelen Başkonsolos Burak Karartı, ayrı bir mekanda vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle biraraya gelerek, talep ve ihtiyaçları dinledi. Başkonsolosluğun çalışmaları ve önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanma prosedürü dahil çeşitli konsolosluk konuları hakkında bilgi verdi.

fotoraf-9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.