Boston Başkonsolosu Burak Karartı'dan Yeni Yıl bir Mesaj

Boston Başkonsolosu Burak Karartı'dan Yeni Yıl bir Mesaj

Boston Başkonsolosu Burak Karartı Yeni Yıl dolayıysıyla bir Mesaj yaynladı.

Değerli Vatandaşlarımız,

2013 yılını geride bırakarak, yeni umut ve beklentilerle 2014 yılına giriyoruz. Bu vesileyle, hepinizin yeni yılını içtenlikle kutluyorum. 2014’ün milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.

2013 yılı, Başkonsolosluğumuz için, görev bölgemizdeki siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde geçen ilk yıl olması hasebiyle özel bir önem ve anlam taşımaktadır. Geride bıraktığımız süre zarfında, Başkonsolosluğumuz tüm çalışanları ile sizlere özenli, süratli ve verimli hizmet sunabilme çabası içinde olmuştur. Çalışmalarımızı, önümüzdeki yıllarda aynı anlayışla ve hizmet kalitemizi daha da ileri götürme gayretiyle sürdüreceğiz.

 2013 yılı ayrıca, Türk-Amerikan toplumunun tüm ABD genelinde başarılı ve etkili etkinliklere imza attığı, dayanışma duygusu içinde aktif bir toplum olma niteliğini pekiştirdiği bir dönem olmuştur. Toplumumuzun bu gelişimi bizleri son derece mutlu etmekte, geleceğe güvenle bakmamızı sağlamaktadır. 

Sevgili Vatandaşlarımız, 

Ülkemiz ile görev bölgemiz arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalarımız bağlamında, İstanbul ile Boston arasında doğrudan hava yolu seferlerinin başlatılması, önemle üzerinde durduğumuz bir konu idi. Türk Hava Yolları’nın doğrudan seferleri başlatma yönünde 2013 yılı içinde aldığı karar, bu bakımdan son derece memnuniyet verici olmuştur. 12 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul’dan Boston’a ilk seferin gerçekleşmesini hep birlikte heyecanla beklemekteyiz. Bu girişimin, hem Türkiye’ye seyahatlerinizde sizlere büyük bir kolaylık sağlayacağına, hem de görev bölgemizle ilişkilerimize bir canlılık getireceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve tüm çalışma arkadaşlarım adına yeni yılınızı bir kez daha kutluyor, yeni yılda hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Burak Karartı

Başkonsolos 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.