Boston Celtics Deplasmanda Miami Heat’e Acımadı!

Boston Celtics Deplasmanda Miami Heat’e Acımadı!

NBA Normal Sezonu maçında ev sahibi olan ligin 13. sıradaki takımı Miami Heat rakibi lig lideri Boston Celtics takımına farklı yenildi. Miami Heat 110 - Boston Celtics 143

Mehmet Y. Ulutaş | habername.com | Miami | ABD

Miami Heat maça Rozier, Adebayo, Herro, Highsmith ve Butler ilk beşi ile başlarken Memphis Grizzlies ise Brown, Tatum, Porzingis, Holiday ve White beşi ile sahadaydı.

İlk çeyreğe Boston Celtics iyi başladı ve sayı farkını açmaya başladı. Porzingis, Tatum ve White başrollerdeydi. Heat ise Herro ile geride kalmama uğraşı veriyordu. Litvanyalı pivot Porzingis bu çeyrekte 14 sayı attı. Yüksek skorlu geçen ilk çeyreği Celtics 42-29 önde bitirdi.

İkinci çeyreğe de Boston güçlü başladı. Heat ise devamlı geriden gelmeye çalıştı ama sonuç alamadı. İlk yarı Celtics 77-64 önde bitirdi.

İkinci yarı dengeli başladı ama Celtics takımı arka arkaya üçlüklerle sayı farkını 23’e kadar çıkardı. Boston takımı sayı yapan oyuncu opsiyonları fazla olan bir takım ve eğer iyi müdafaa edilmezlerse rakiplerini cezalandırıyorlar. Özellikle takım lideri Tatum çok farklı bir oyuncu. Üçüncü çeyreği de Boston takımı farklı bitirdi: 113-90.

Son çeyrek formalite icabı oynandı sanki. İki takım da yedeklerini sahaya sürdü. Celtics taraftarları daha maç bitmeden “Let’s Go Celtics” tezahüratlarıyla galibiyeti kutladılar. Boston Celtics maçı 143-110 kazandı.

Maça dair notlar:

  • Miami Heat takımında Tyler Herro 19 sayı ve 3 ribaunt ve 6 asist ve Bam Adebayo 19 sayı, 5 ribaunt, 2 asist ile maçı tamamladı.
  • Boston Celtics takımında ise sahanın ve maçın yıldızı 26 sayı, 8 ribaunt ve 4 asist ile Jayson Tatum oldu. Kristaps Porzingis de 19 sayı, 4 ribaunt ve 1 asist ile katkı yaptı.
  • Maça formalarıyla gelmiş oldukça fazla sayıda Boston Celtics seyircisi vardı.

img-3838.jpeg

img-3848.jpeg

img-3845.jpeg

img-3836.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.