Bu sineği de Erdoğan mı gönderdi?

Bu sineği de Erdoğan mı gönderdi?

Cumhuriyet yazarı Şükran Soner, FP'den kopup AK Parti'yi kuranların o dönem medyayla pazarlık yaptığını iddia edince Ilıcak stüdyoya giren sinekle espriyi patlattı.

TRT Haber'de, basınla siyaset ilişkisinin tartışıldığı Hülya Hökenek'le 45 dakikanın konukları Sabah Gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak ve Cumhuriyet yazarı Şükran Soner'di.

Başbakan Erdoğan'ın gündeme damga vuran, "Manşetle gelen manşetle giden" sözünü eleştiren ve Erdoğan'ın manşetle geldiğini öne süren Şükran Soner, gazetecilerin iş güvencesine ilişkin yasanın çıkarılmaması için medya patronlarıyla varılan bir anlaşma sonucunda AK Parti'nin Fazilet Partisi'nin içinden doğduğunu iddia etti.

Soner, Fazilet Partisi'nin iş güvencesi yasası karşısında ikiye bölündüğünü ve o gün TBMM'de iş güvencesine karşı çıkan Fazilet Partililerin daha sonra AK Parti'yi kuran kadro olduğunu söyledi "AK Parti medya anlaşmasıyla kuruldu" dedi.

Bu teze karşı çıkan Nazlı Ilıcak, Fazilet Partisi'nin o dönem muhalefette olduğunu ve bu yasanın Bülent Ecevit tarafından çıkarıldığını hatırlatarak, "Tayyip Erdoğan manşetle geldi denilemez. Tayyip Erdoğan'ı basın hiç istemedi, hiç desteklemedi. Milliyet'in attığı o aleyhteki manşetleri falan biliyoruz" dedi.

SİNEĞİ ERDOĞAN MI GÖNDERDİ!

Ilıcak bu sözleri sarf ederken o esnada stüdyoya giren bir sinekle de uğraşırıyordu ve çok ilginç bir espri yaptı. "Sinek geldi bizim şimdi üstümüze. Bu sineği şimdi Tayyip Erdoğan'ı mı dolaştırıyor." diyen Ilıcak, "Ne olsa ondan biliniyor ya" diyerek espriyi patlattı.

 

Etiketler :