Bu Toprak Bizim...

Bu Toprak Bizim...

İşte bizim toprağımız

http://www.berzantoprak.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

linkinden de inceleyeciğimiz gibi bizim toprağımız. Örnek aile babası ve en önemli özelliği insancıllığı sevgi ve saygısı. Çok saygıdeğer bir ailenin evladı. Öyle bir güzel eğitimle yetiştirilmiş ki tam millete örnek milletin içinden gelen biri Av. Berzan Toprak. 

İşte milletvekili olacak kişi Av. Berzan Toprak

Türkiye'm, Adana'm Adana'ya ışık verecek sevgi verecek milletini koruyacak kollayacak Av. Berzan Toprak 

 

İyi düşünün. Böylesi kişilere ihtiyacımız çok fazla. Kaybetmeyelim ...

İlk seçimlerinde aday adayı iken Vira Bismillah diyerek çıkmıştı yola. Vatan sevdalısı bizim toprağımızın bir parçası olan Av. Berzan Toprak, milletin efendisi olmaya aday, her daim mazlumun yanında, her daim yaradılanı yaradandan ötürü seven bir halk sevdalısı halktan biri içimizden biri Adana'mızın çocuğu, Adana'nın her sorununa hakim ve Adana insanının umudu, meclisteki temsilcisi olacak en büyük sevdası Adana olan Adanalı olan içimizden biri inşallah 1  Kasım 2015'de Adana'ya insanlığa hizmetkar olmak için hiç durmadığı bu yolda yürümeye devam edecek. Büyük bir sevdalı ordusu ile hak ve hukuk yolunda yürüyecek hakkın adamı. 

Rabbim kendisinin ve milletinin hakkında hayırlısını nasip eylesin. Adana'lının uzun zamandır beklediği vekil Av. Berzan Toprak. Anketlerde ve gönüllerde bir numara olmayı hep başarmış halktan bu topraklarda yetişen çınar olmaya aday fidanımız. Adana'lı tek yürek bizim torağımızı bağrına basacak ve bu kutlu yolda  inşallah beraber yürüyecek.

 

Rabbim yar ve yadımcısı olsun inşallah. Arkanda sevgi seli varken rabbim milletin sesini duyacak inşallah.

 

İNCİ KAYAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.