Bugünkü galibiyetimiz çok değerli

Bugünkü galibiyetimiz çok değerli

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömerovic, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İSTANBUL (AA) - TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömerovic, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bosna Hersekli teknik adam, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa'yı iyi analiz ettiklerini dile getiren Ömerovic, "İlk 25 dakika biraz daha pas oyunu oynadık. Oyunu kontrol altına aldık. İlk golü attıktan sonra puan sıralamasındaki durumumuzdan dolayı takım içindeki gerginlik ve skoru koruma duygusu artıyor. Bunu daha önce birkaç maçta da yaşadık. Bu da futbolda doğal bir durum. Esas olan benim için irade gücü, savaşma gücü. Takım bunları bugün de gösterdi." diye konuştu.

Aldıkları galibiyetle düşme hattından biraz daha uzaklaşan Konyaspor'un teknik direktörü, "Bugünkü galibiyetimiz çok değerli. Sonraki maçı da kazanarak adım adım istediğimiz puanlara yaklaşmayı hedefliyoruz. Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Çok büyük destek verdiler. En büyük tebriği de futbolcularımıza gönderiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.