Abdullah Gül ne yapacak? Bülent Arınç açıkladı

Abdullah Gül ne yapacak? Bülent Arınç açıkladı

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Abdullah Gül ne yapacak?' sorusuna yanıt verdi.

Bülent Arınç Abdullah Gül'le ilgili soruya "Benim gibi yapacak. Dua edecek AK Parti için. AK Partiyi sahiplenecek." diye yanıt verdi.

Abdullah Gül'le ilgili açıklama yapan Arınç, AK Parti'ye yakın bazı yazarları eleştirdi.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CNNTÜRK'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Arınç, canlı yayında çok önemli açıklamalar yaptı.

Arınç, 5. parti kurulacak haberleriyle anılmak istenen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de ilgili açıklamalarda bulundu.

ARINÇ'TAN ABDULLAH GÜL AÇIKLAMASI

"Benim gibi yapacak. Dua edecek AK Parti için. AK Partiyi sahiplenecek. Yalnız şununla bizi imtihan etmesinler. Onlar zaten böyle bir şey yapmazlar diye üstümüze geliyorlar. Ama şunu söylerlerse etkili olurlar, tavsiye etmem de. " Zaten bunların toplumda bir karşılığı yok Bir araya gelseler ne olacak, parti kursalar ne olacaklar" demeye kalkarlarsa başka türlü bir tepki verebiliriz.

Partimiz AK  Parti’dir davamız budur bu davamızı yere düşürmemek için elimizden geldiği kadar çalışırız, dua ederiz, bize düşen görevleri yaparız, koşarız. AK Parti’nin siyasetini ülke için nasıl daha çok faydalı hale gelebileceğini söyleriz. Bunu ta baştan ta sona kadar da herkes görür. Biz şüphe duyulacak insanlar, AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a bombalar yağdıranlar, şimdi tamamen duygusal ilişkilerle sevgilerini ortaya çıkartıp, şarjör boşaltmaya kalkanlardır. Biz yine buradayız gidecek başka bir şeyimiz yok. Bu deveyi güdeceğiz gidecek başka bir diyar bizim için. Bizim nefsimize kötü gelecek şeylerle bizi imtihan etmesinler.

AK PARTİ'DEN BAŞKA PARTİ ÇIKMA İHTİMALİ YÜZDE BİR BİLE DEĞİL

AK Parti için böyle bir şey yok mudur? Yoktur dersek siyasetin doğasına aykırı olur. AK Parti'den başka parti çıkma ihtimali yüzde 1 bile değildir. Ama diğer partilerin yüzde 50'nin üzerindedir.

SAYIN GÜL DE BİZ DE ÇAKMA AK PARTİLİ DEĞİLİZ

28 Ağustos'tan bu yana üç defa ofisine gidip çayını içtim. 15 ayda üç defa görüşmekle olacak bir şüpheyi ortaya çıkarıyorsa bu şüpheci bir mantık olur. Biz de sayın Gül de biz de çakma AK Partili değiliz, gerçek AK Partiliyiz.

Mesela Nuh Albayrak kadar olmasa bile biraz ağırbaşlı zannettiğim birisi bir yazı yazdı. Şöyle yazdı " Arınç+Gül=? "

Murat Çiçek galiba... Bu bize vicdansızlıktır, bu bize hakarettir. 40 senelik siyasi hayatımıza hakarettir. Niye bunu yazıyor? Onlar bilsin diye söylüyorum. Bizim hem parti içinde karşılığımız vardır. Arınç, Gül dendiği zaman ayağa kalkan insanlar vardr, toplumda da karşılığımız vardır.

ÇATAPATLAR GÖĞSÜMÜZE GELİYOR

Yeni yetmeler diye tabir ettiğim bir zıpır bir grup, bunlar Ali Babacan'ı beni Hüseyin Çelik'i, Abdullah Gül'ü güçsüz hale getirmek için, trollerden de istifade ederek, sahip olduğu gazetelerden yaylım ateşe tutuyorlar. Çatapatlar göğsümüze geliyor bazen. Ama bunun ülkeye ve partiye hiçbir faydası yok.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.