Ankara kulisleri bu iddia ile hareketlendi

Ankara kulisleri bu iddia ile hareketlendi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde AK Partili vekilin oğlunun polislere yaptıkları tartışılırken Vekilin istifa edeceği iddia edildi.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Hatay Dörtyol'da polislerin teşhis edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamalar akla AK Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ı getirdi.

Arınç, Başaran için alkollü olarak polislere hakaret ettiğine ilişkin görüntülerin yayınlanması üzerine, hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını ve o milletvekilinin, ihraç edileceğini anlayınca AK Parti'den istifa ettiğini hatırlattı.

Arınç'ın bu hatırlatması AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun da istifa edeceği ihtimalini akla getirdi.

PARTİ'DEN İSTİFA EDECEK
Hatay'ın Dörtyol İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde meydana gelen 'teşhis' olayının ardından AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun, partinin Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edileceği, milletvekilinin buna tepki olarak da partiden istifa edeceği iddiaları konuşuluyor.

Dörtyol İlçesi emniyet Müdürlüğü'nde Komiser Yardımcısı Murat Emer ile Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu arasındaki tartışmanın adliyeye yansıması ve Türkoğlu ile tartışan memurun belirlenebilmesi için bir grup polis sıraya dizilip teşhis yaptırılmıştı.

YAKINLARINA DANIŞTI
Olayın basına yansımasının ardından Hacı Bayram Türkoğlu bazı yakınları ile iftar yemeğinde yaptığı görüşmelerden sonra AK Partiden istifa edeceği kararını aldığı, yarın sabah AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısından önce bu kararını açıklayacağı öne sürüldü. Türkoğlu'nun bu kararı almasında yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesinin düşünülmesinin etkili olduğu belirtiliyor.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.