Bülent Uygun sürprizi! Geri dönüyor

Bülent Uygun sürprizi! Geri dönüyor

Teknik Direktor Bülent Uygun'un Katar'a geri döneceği iddia edildi. Tecrübeli hocanın Katar ekiplerinden Al Ahli ile sözleşme imzalaması bekleniyor.


Teknik Direktor Bülent Uygun, yeniden Katar'a dönüyor. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren deneyimli çalıştırıcının, Al Ahli ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Geçen sezon Al-Gharafa'yı çalıştıran Bülent Uygun, yeniden Katar'a gidiyor. Qatar SC ve Al Ahli takımlarından teklif alan tecrübeli teknik adamın, Al Ahli ile 1.5 yıllığına anlas¸ması bekleniyor.

Bu¨lent Uygun, gec¸en sezon devre arasında, 11 maçta 2 galibiyeti bulunan Al-Gharafa takımının bas¸ına geçmişti. Uygun, Katar Ekibini ikinci yarıda en çok puan toplayan 2'inci takım konumuna taşımıştı.

Bülent Uygunlu Al-Gharafa, Ligi 4. sırada bitirirken, Asya Şaampiyonlar liginde Play-Off turuna kalma başarısı göstermişti.

Bülent Uygun ile anlaşması beklenen Al Ahli takımı, Katar Yıldızlar Ligi'nde oynanan 6 maç sonunda 9'uncu sırada yer alıyor. Al Ahli'de Galatasaray'ın eski oyuncusu Nigel de Jong da bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.