Bunyodkor şimdi de Gattuso'nun peşinde

Bunyodkor şimdi de Gattuso'nun peşinde

Son dönemlerde değişik futbolcu transferleri söylentileriyle adından söz ettiren Özbekistan'ın yeni ekibi Bunyodkor 'ın adı bu kez de Milan'dan bir oyuncu transferiyle anılmaya başlandı.

En son Brezilyalı futbolcu Jose Da Silva Aloisio'nun transfer iddialarıyla kendinden söz ettiren Bunyodkor'ın şimdi de Milan orta saha oyuncusu Ivan Gennaro Gattuso'yla yakın temasa geçtiği bildirildi.

Özbekistan basınında yer alan haberde Luis Felipe Scolari ekibi Bunyodkor'ın Gattuso transferi için harekete geçtiği öne sürüldü. Bunyodkor kulübünden ise bu yeni transfer iddiasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu arada iki sezondur Bunyodkor'da top koşturan Şili'li oyuncu Hose Luis Villanueva'nın ise takımdan ayrılarak ülkesine dönebileceği bildirildi.

Son iki yıldır mücadele ettiği Asya Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalden veda ederek taraftarlarını hüsrana uğratan Bunyodkor, bu sezon başarılı bir transferle şampiyonada daha üst basamaklara çıkmayı hedefliyor.

Yerel basında yer alan haberlerde Scolari'nin yeni sezonda takım kadrosu güçlendirme adına yabancı futbolculardan oluşan en az 3-4 önemli transfer yapmayı planladığı belirtiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :