Burak Yılmaz bitiyor mu?

Burak Yılmaz bitiyor mu?

Kampa katılacak...

Trabzonspor'un Gökhan Ünal'a karşılık Fenerbahçe'den 3.5 milyon Euro'nun yanı sıra bonservisini aldığı Burak Yılmaz'ın yarın Bordo-Mavili takımın Antalya'daki kampına katılabileceği iddia edildi. Eskişehirspor kulübünün kendisinde kiralık olarak oynayan Burak'a karşılık Trabzonspor'dan Engin Baytar'ı talep etmesi üzerine tıkanan görüşmelerde, Fenerbahçeli yöneticilerin de devreye girdiği ve, "Trabzonspor'a verilmiş bir sözümüz var. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedikleri belirtildi.

HACISALİHOĞLU: "BİZ İYİ BİR TEKLİF YAPTIK"

Bunun üzerine Eskişehirsporlu yöneticilerle, hem Trabzonspor, hem de Fenerbahçe cephesinden hızlandırılan görüşmeler sonucunda transferin her an sonlanabileceği belirtildi. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Eskişehirspor'a Burak Yılmaz'a karşılık, sezon sonuna kadar kiralık olmak üzere Barış Memiş ve Zafer Yelen'i vermeyi önerdiklerini belirterek, "Ancak bu teklifimiz şu ana kadar kabul edilmedi. Yarın bu konuda bazı gelişmeler yaşanabilir. Biz iyi bir teklif yaptığımızı düşünüyoruz" diye konuştu. Öte yandan öğle saatlerinde bazı Trabzonsporlu futbolcularla birlikte Antalya'ya gelen Burak Yılmaz da, kendisinin bu konuda bir fikir beyan edemeyeceğini, Eskişehirspor'un vereceği kararı beklediğini vurguladı.

UMUT BULUT'TAN SEVGİLİ YALANLAMASI

Bu arada Trabzonsporlu futbolcu Umut Bulut, avukatı aracılığıyla kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yaparak, bugün bazı medya organlarında kendisiyle fotoğraf çektiren bir hayranının sevgilisi olarak gösterildiğine dikkat çekerek, böyle bir ilişkisinin bulunmadığını vurguladı. Avukat Ali Ozan Demir yaptığı açıklamada, "Bazı medya organlarında Umut Bulut'un kendisiyle izin gününde fotoğraf çektiren hayranının sevgilisi olarak lanse edildiği ve bu konunun devam eden boşanma davasına atıfta bulunulduğunu müşade etmiş durumdayız. Müvekkilimin fotoğrafta görülen bayanla hiçbir ilişkisi olmadığı gibi bu yöndeki ifadelerin tamamı gerçek dışıdır. Bu vesileyle söz konusu fotoğraf ve değerlendirmelerle ilgili tüm yasal haklarımızı kullanacağımızın bilinmesini istiyoruz." açıklamasını yaptı.

16.01.2010
Kaynak : DHA

Etiketler :