Galatasaray’da Burak Yılmaz - Demba Ba takası

Galatasaray’da Burak Yılmaz - Demba Ba takası

Uluslararası basında Chelsea'nin Galatasaray'a Demba Ba karşılığında Burak Yılmaz için takas teklifi hazırlığında olduğu öne sürüldü. Yabancı basında dile getirilen iddiada, Galatasaraylı yıldız için, "gol makinesi" tabirinin kullanılması ise dikkatleri ç

Galatasaray'da son dönemin en çok tartışılan isimleri arasında yer alan Burak Yılmaz ile ilgili İngiltere basınında sürpriz bir iddia geldi.

Yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile sezon istediği başlangıcı yapamayan Chelsea'nin, devre arasında Demba Ba'nın içinde olduğu bir takas teklifi ile sarı-kırmızılıların kapısını çalacağı belirtildi.

Haberde, yaz aylarında Lazio'nun golcü oyuncu için yaptığı teklifte başarıya ulaşamadığı belirtilirken, Manchester United ve Arsenal'in de gündemine gelen Burak'ın geçtiğimiz sezon 39 maçta 32 gol gibi üst düzey bir performans yakaladığı ifade edildi.
Öte yandan geçtiğimiz sezon devre arasında Londra ekibine katılan ve 15 maçta sadece 2 gol atan Demba Ba'nın talipleri arasında Arsenal ve Roma gibi takımların bulunmasının da oyuncunun Türkiye'yi tercih etmemesine yol açabileceği vurgulandı.

 ROTAHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.