Burak Yılmaz'a izin çıkmadı!

Burak Yılmaz'a izin çıkmadı!

Yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşayan Cimbom’da Aysal, Mor Menekşeler’in teklifini geri çevirdi. Fatih Terim de golcünün İtalya’ya gitmesine izin vermedi. Burak yola G.Saray’da devam edecek...

Galatasaray’a geldiği ilk sezonda attığı 23 golle Süper Lig’de üst üste 2. kez ‘Gol Kralı’ olan, Şampiyonlar Ligi’nde attığı 8 golle Avrupa’nın ünlü kulüplerini peşine takan ve İtalyan ekibi Fiorentina’dan ciddi bir teklif alan golcü Burak Yılmaz, Cimbom’da kaldı.
 
Fiorentina’nın 12 milyon euro ve bonuslarla birlikte toplam 15 milyon Euro’yu bulan teklifini, önceki hafta İstanbul’da yapılan son görüşmede elinin tersiyle geri çeviren başkan Ünal Aysal’ın golcünün satışına onay vermediği öğrenildi. Mor Menekşeler ile alacağı ücret konusunda bile anlaşan, hatta milli takım kampında arkadaşlarına gideceğini söyleyen Burak Yılmız’ın bu gelişmeyle G.Saray’da kaldığı öğrenildi.
 
BURAK HİÇ ÜZÜLMEDİ
Yabancı kontenjanı kısıtlaması nedeniyle transferde zorda kalan Sarı-Kırmızılı yönetimin, bir de bu sıkıntının üzerine Burak gibi kaliteli yerli bir oyuncuyu elinden çıkarmak istemediği belirtilirken, Fatih Terim’in de golcünün satışına izin vermediği öğrenildi. İtalya’ya gitme planlarını zorunlu olarak rafa kaldıran Burak Yılmaz’ın ise bu kararı anlayışla karşıladığı ve Cimbom’da mutlu olduğunu söyleyerek, kesinlikle bir üzüntü yaşamadığı kaydedildi.
 
(Habertürk) 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.