Burak Yılmaz'ın G.Saray kararı!

Burak Yılmaz'ın G.Saray kararı!

Burak Yılmaz, Galatasaray ile ilgili iddialar üzerine başkan Sadri Şener'i arayıp işte bu sözleri sarfetti..

Burak Yılmaz, Galatasaray ile ilgili iddialar üzerine başkan Sadri Şener'i arayıp, "Sizden Avrupa için izin istedim. Yoksa Trabzon'da kalırım" dedi


Fotomaç'ın haberine göre ;
Fırtına'da Burak Yılmaz belirsizliği devam ederken, yıldız futbolcu Galatasaray'a gideceği yönündeki iddialar üzerine başkan Sadri Şener'i telefonla arayıp bilgi verdi. Lazio, Atletico Madrid ve Manchester City'den teklif aldığı öğrenilen milli futbolcu, başkan Sadri Şener'e "Galatasaray haberlerini ben de anlamıyorum. Herhalde bazı gazeteciler beni orada görmek istiyor. Galatasaray ile bir görüşmem olmadı" dedi.

 

LAZİO BİR ADIM ÖNDE
Sadri Şener ile yaptığı telefon görüşmesinde kendisinin tek hedefininAvrupa'ya gitmek olduğunu vurgulayan Burak, "Galatasaray'a gitmem söz konusu değil. Sizden Avrupa için izin aldım. Yoksa Trabzon'da kalırım" diye konuştu. Burak'ın İtalyan ekibi Lazio'ya daha yakın olduğu A. Madrid ve Manchester City'nin ise geri planda kaldığı dile getiriliyor.

 

BAŞKANDAN YALANLAMA
Başkan Sadri Şener, Burak Yılmaz'ın efendi gibi kendisine gelip ayrılmak istediğini söylediğini tekrarlarken, "Bazıları bundan iş çıkarmak istiyor. Galatasaray'a gitmesi tabi şık olmaz ama ben "Trabzon'a giremez" demedim" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.