Burak Yılmaz'dan Trabzon'a zeytin dalı

Burak Yılmaz'dan Trabzon'a zeytin dalı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu, eski takımı ve Trabzon şehriyle barışmak istiyor.

Burak Yılmaz, Türk futbolunda 'küllerinden doğmak' deyimini aynen yansıtan bir kariyere sahip. Düşüşteyken Trabzon'da kendini yeniden bulan Burak, son iki yıla iki gol krallığı ve 100 küsur gol sığdırırken, Şampiyonlar Ligi'nde 8 golle Avrupa'yı sallayan bir gol makinasına dönüştü.

BURAK TRABZON'LA BARIŞMAK İSTİYOR

Bu başarılara rağmen Trabzon'dan ayrılık sürecinde yaşananlar ve bir dönem ayakta alkışlayan taraftarların şimdi kendisine yönelik tepkileri milli golcünün içinde sızı olarak kaldı. Olaylı transferin ardından Bordo-Mavili camia adeta Burak'a düşman kesilmişti. İki kulübün arasını da açan bu transfer sonrası; golcü oyuncu Trabzon'da hedef adam haline gelmişti. Galatasaray ile Trabzon arasında oynanan geçen sezonun son hafta maçında yaptığı "Trabzon ile 2010-11'de kupayı kazanıp kaldıramamıştık. Bugün kupayı Trabzon için de kaldırdım" sözleri biraz olsun tepkileri hafifletmişti.

"KALBİM HEP TRABZON'LA"

Habertürk'e açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, zaman zaman taraftarların ismi üzerinden sürdürdüğü bu tepkilerin artık tamamen son bulması gerektiğini söyledi. Beyaz bir sayfa açılarak ortamın yumuşaması dileğinde bulunan Burak, "Ben Trabzon'da herkesi çok seviyorum. Geçirdiğim günleri, başarılarımızı unutmuş değilim. Trabzon'u her platformda destekliyorum. Bu tatsızlık beni çok üzüyor. Her şey geçmişte kaldı. Trabzon'a Avrupa Ligi'nde de başarılar diliyorum. Kalbim onların yanında. Kukesi önünde ilk maçı rahat kazandılar. Gruplara kalıp Avrupa'da çok başarılı olmalarını diliyorum" diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.