Burak Yılmaz G.Saray'a gelecek mi?

Burak Yılmaz G.Saray'a gelecek mi?

Galatasaray'ın başarılı yıldızı Selçuk İnan, yakın arkadaşı Burak Yılmaz'ın kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini dile getirdi

Burak Yılmaz G.Saraya gelecek mi?

 Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, yakın arkadaşları Burak Yılmaz ve Umut Bulut hakkında açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz ile uzun yıllardır çok önemli bir dostluklarının olduğunu dile getiren Selçuk İnan, başarılı golcünün gelecek planları hakkında önemli ifadeler kullandı.

Burak Yılmaz'a Galatasaray'a gelmesi konusunda en ufak bir baskısının olmadığını belirten Selçuk İnan, "Burak Yılmaz ile çok önemli bir dostluğımuz var. Basında, Burak'ın Galatasaray'a gelmesi için baskıda bulunduğum yönünde haberler var ancak bunlar doğru değil. Benim, Burak Yılmaz'a Galatasaray'a transferi konusunda bir baskım ya da söylemim olmadı. Burak'ın aklında zaten Avrupa var ve kendisi de Avrupa'da futbol oynamak istiyor" dedi.

Galatasaray'ın transferini bitirme aşamasına geldiği Umut Bulut hakkında da konuşan Selçuk, "Umut Bulut ile bir süre beraber oynadık ve ilişkilerimiz gayet iyi seviyede. İnşallah, Galatasaray transferi mutlu bir şekilde sonuçlanır. Umut'un Galatasaray'a büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.