"Burak İbrahimovic'i geçti"

"Burak İbrahimovic'i geçti"

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından ilginç tespitlerde bulundu.

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından yorumlarda bulundu.

Dilmen, sarı kırmızılı takımın Belediye'yi hakkıyla mağlup ettiğini ifade ederken Burak Yılmaz'ın son günlerdeki büyük çıkışıyla ilgili de önemli ifadeler kullandı.

İşte Dilmen'in yorumlarından satırbaşları:

"MAĞLUBİYET GALATASARAY'A YARAMIŞ"

"Galatasaray bugünkü maçı hak etti. İkinci yarıda oyunu rölantiye alması gayet normaldi çünkü kafalar artık Real Madrid maçına gitti. Bugün Belediye savunması Burak ve Drogba'ya önlem alamadı çünkü her ikisi de çok hareketli oynadı. Gençlerbirliği maçında alınan mağlubiyet Galatasaray'a yaramış. Oyuncularda demek ki her maçı dikkate almamız lazım düşüncesi oluşmuş. Özellikle ilk yarıda Galatasaray, lig standartlarının çok üstünde bir oyunla hem tempo hem de pozisyon olarak rakibini paramparça etti. Galatasaray rakibin yarı alanından hiç çıkarmadı."

"BURAK IBRAHIMOVIC'İ GEÇTİ"

"Dünya futbolunda 3 farklı oyuncu var. Ronaldo-Messi-Ibrahimovic. Ama Burak, şu anda Ibrahimovic'i geçti. Oyuncu olarak değil ama gol istikrarı olarak geride bıraktı. Olağanüstü etkili bir futbol ortaya koyuyor. Yani şuan Messi-Ronaldo ve Burak var. İnşallah yılmaz ama yılmayacak gibi duruyor. Her maçtaki konsantrasyonu aynı. Drogba'nın da olması Burak için bir şans oldu. Mesela bugün attığı pas bir forvet pası değil, orta saha pası. Drogba asist özelliği olan bir futbolcu aynı zamanda"

"TERİM ÇOK YÜREKLİ BİR HOCA"

"TT Arena'da rakip soyunma odasında hangi takım olursa olsun, bu Galatasaray kadrosunu görse ürker. Bu mevcut kadroyla Türkiye için çok tehlikeli ve çok üretken bir kadro. Şimdi Fatih Terim yürekli bir teknik adam. Real Madrid maçında bu kadroyu sahaya sürmek çok zor bir karar. Fatih Hoca, "Acaba Hoca çok mu tedirgin diye" bir anlayış vermekte istemez. Real Madrid çok silahı olan bir takım. Sadece Ronaldo değil bütün hepsiyle çok tehlikeli. Bu Galatasaray takımına Türkiye'nin hiçbir takımı dayanamaz."

"TERİM SNEIJDER'İ GELECEK SENE..."

"Sneijder'den verim alabilmeniz için Sneijder'in sezon başı kampı geçirmesi gerekir. Fatih Terim'in Sneijder'i çok verimli, çok ekonomik kullandığını düşünüyorum ama gelecek sezon 90 dakika kullanacaktır."

(Sporx) 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.