Değişim İçin Millet Adamını Seçti

Değişim İçin Millet Adamını Seçti

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları hakkında bir basın açıklaması yapan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan şunları söyledi:

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları hakkında bir basın açıklaması yapan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan şunları söyledi: “Halkımız 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olarak sadece Cumhurbaşkanlığını onaylamakla kalmamış, değişimden yana olduğunu da belirtmiştir.”

 

 10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 51,8 oranında oy alarak Türkiye Cumhuriyetinin yeni Cumhurbaşkanı olmuştu. Halkın oylarıyla ilk kez yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları hakkında Büro Memur-Sen Genel Merkezinde bir basın açıklaması yapan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan, 10 Ağustos seçimleri ile yeni bir sürecin artık fiilen başladığını ve Cumhurbaşkanlığı makamının halka açıldığını ifade etti. Ünalan, “10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla, yeni bir dönem başlamıştır. Bu seçimler ile halka kapalı olan Reisi Cumhurluk halka açılmıştır. Halk ilk defa Cumhurbaşkanını doğrudan, aracısız seçebilmenin imkânına kavuşmuştur. Halkımız 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olarak sadece Cumhurbaşkanlığını onaylamakla kalmamış, değişimden yana olduğunu da belirtmiştir. Böylece sistemin emniyeti ve sigortası olarak görülen Cumhurbaşkanlığı makamı da doğrudan halkın denetimine geçmiştir. Halkımız bu yeni süreçle birlikte, sistem üzerinde daha fazla söz sahibi olacaktır. Bu yeni sürecin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, reformların devam etmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.