Vergi rekortmenine kurşun yağmuru

Vergi rekortmenine kurşun yağmuru

Orhangazi'de 2010 yılında kira gelirleri rekortmeni olan 61 yaşındaki Hacer Yavuz tartıştığı dünürü tarafından sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın hayatını kaybederken, olayı duyan ailesi sinir krizi geçirdi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Sölöz beldesinde yaşlı bir adam, kızının vergi rekortmeni olan kayınvalidesine sokak ortasında kurşun yağdırdı.

Edinilen bilgiye göre 61 yaşındaki Hacer Yavuz, Sölöz'deki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken kızının kayınpederi Mehmet Z. (73) ile sokakta karşılaştı. İki dünür bir süre konuştu. Şahitlerin ifadesine göre daha sonra tartışmaya başlayan taraflardan Mehmet Z., üzerinde taşıdığı silahı çıkararak Yavuz'a 4 el ateş etti. Göğsüne 2 kurşun isabet eden Hacer Yavuz ağır yaralandı. Vatandaşlar tarafından Sölöz Belediyesi'ne ait kamyonete bindirilen yaşlı kadın, Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Orhangazi'de 2010 yılında kira gelirleri rekortmeni olan Hacer Yavuz kurtarılamadı.

EVİNDE YAKALANDI

Eşinin silahlı saldırıya uğradığını bahçede çalışırken haber alan Bahtiyar Yavuz ise sinir krizi geçirdi. Acı haberi alan Hacer Yavuz'un oğlu Kazım Yavuz ve gelini de gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz kadının yakınlarını hastane personeli sakinleştirmeye çalıştı. Jandarma, katil zanlısı Mehmet Z.'yi evinde gözaltına aldı. Cinayet sebebi ile ilgili herhangi bir bilgi vermezken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.