Terim bu isimleri istedi ama...

Terim bu isimleri istedi ama...

Sarı-kırmızılı kulübün teklif götürdüğü Bursaspor, Serdar Aziz için 8, Ozan İpek için 5 milyon euro bonservis istedi.

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, yurt içinden talip olduğu oyuncular için kulüplerinden şok yanıtlar aldı, planlar bozuldu.

Milliyet'in haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, Bursaspor'un iki yıldızının bonservis bedellerini sordu, aldığı yanıtlarla şaşkına döndü. Bursaspor'un 22 yaşındaki milli stoperi Serdar Aziz'in bonservisi için 8 milyon euro, orta sahanın solunda görev alan 25 yaşındaki Ozan İpek için ise 5 milyon euro istediği belirtildi. Terim'in kadrosunda görmek istediği iki oyuncu için toplam 13 milyon euro talep edilmesi üzerine operasyon durduruldu.

Galatasaray, Eskişehirspor'un orta sahadaki genç yeteneği Alper Potuk için de girişimde bulundu. Ancak kırmızı-siyahlıların, 21 yaşındaki Alper'in bonservisi için 5 milyon euronun altına inmediği ifade edildi. İç pisayada geçen sezon Bursa'dan Sercan Yıldırım ile Manisa'dan Yiğit Gökoğlan'ın transferleri için kulüplerine toplam 5.5 milyon euro ödeyen, ancak düş kırıklığına uğrayan sarı-kırmızılıların, Avrupa'da top koşturan genç yeteneklerle sorunu aşmaya çalışacağı vurgulandı.

Olcay'da gelişmeler olumlu
Senelik 3 milyon euro isteyen Hamit Altıntop için şartları zorlayacak olan Galatasaray'ın, Almanya-Avusturya-Fransa-Belçika-İngiltere gibi ülkelerde top koşturan Türk oyuncularla ilgili ciddi bir çalışma içine girdiği öğrenildi.

Hamburg'un Gökhan Töre için istediği 5 milyon euro yüksek bulunurken, Fürth'te forma giyen Sercan Sararer'in de Türkiye'ye sıcak bakmaması nedeniyle transferinin mümkün olmadığı belirtildi. Bundesliga'dan düşen Kaiserslatern'in 24 yaşındaki orta alan oyuncusu Olcay Şahan'ın transferinde ise pürüz olmadığı kaydedildi.

Kadroyu zenginleştirmek için gurbetçi oyuncularla ilgili önümüzdeki günlerde çok kapsamlı bir çalışma yapılacağı vurgulandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.