Bursa'da feci kaza

Bursa'da feci kaza

Balayına giden çift kaza yaptı, gelin öldü, damat ağır yaralı.

 

Balayına giden çift kaza yaptı, gelin öldü, damat ağır yaralı

Bursa- İzmir karayolunun 44. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, bir gün önce evlenen ve Balıkesir'in Edretim ilçesine balayına gittikleri öğrenilen Fatih-Sinem Kaçar ağır yalandı. Hastaneye kaldırılan gelin Sinem Kaçar yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybederken damat yaşam mücadelesi veriyor.

İnegöl İlçesi Mahmudiye Mahallesi'nde oturan ve mobilyacılık yapan Fatih Kaçar ile bir avukat bürosunda sekreter olarak çalışan Sinem Kuşçu 6 ay önce nişanlandı. Dün gece İnegöl'deki Gölbaşı Salonu'nda yapılan düğünle evlenen çift bugün öğle saatlerinde aileleri ile vedalaşarak, balayını geçirmek üzere Balıkesir'in Edremit ilçesine gitmek üzere yola çıktı. Bugün saat 13.00 sıralarında Fatih Kaçar idaresindeki 16 F 9222 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak takla attı. Kazada yaralanan gelin ve damat olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken gelin Sinem Kaçar, yolda hayatını kaybetti. Damat Fatih Kaçar'ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan kaza haberinin ulaştığı İnegöl'de gelin-damadın aileleri büyük üzüntü yaşadı. Genç çiftin dün geceki düğünde ilk dansı Ferhat Göçer'in 'Dönmez olsun' parçasıyla yaptıkları belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor. (CİHAN)


Etiketler :