Bursaspor sürpriz peşindeydi Ancak

Bursaspor sürpriz peşindeydi Ancak

Bursaspor bugün tarihi bir sınava çıkıyor. Yeşil -Beyazlılar UEFA Avrupa Ligi'nde geçen hafta evinde 2-1 yenildiği Anderlecht'le Belçika'da 2-2 berabere kaldi.

Belçika’ya dün giden Yeşil-Beyazlılar’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam umut dolu açıklamalar yaptı. “Oyuncularımıza kendilerine inandıkları zaman bu işi başarabileceğini anlattık” diyen Sağlam, “Deplasmandaki karşılaşmayı  2 farkla kazanmamız gerekiyor. Bizim için hiç kolay olmayacak. İlk maçta elimize geçirdiğimiz fırsatı değerlendiremedik ama bu kez fırsatı yakalamak için uğraşacağız. Futbolda inandığınız zaman bir çok şeyi başarıyorsunuz. Belki herkes için sürpriz olabilecek bir sonucu almak için Belçika’ya gidiyoruz. Kolay olmayacak ama zoru başaracağız. Biz bu oyuncu grubuyla daha önce de birçok ‘imkansız’ deneni başardık. Yine başaracağız ” ifadelerini kullandı.

Temsilcimizde zorlu randevu öncesi kadro dışı bırakılan Sercan, Volkan ve Mersin İdmanyurdu ile anlaşan İbrahim Kaş forma giymeyecek. Bu arada son yapılan antrenmanda sakatlanan Serdar Aziz'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Vanden Stock Stadı'ndaki karşılaşma 21.30'da start alacak. Karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'nda Moreira de Souza yönetecek.

ANDERLECHT-BURSASPOR

ANDERLECHT: Proto, Wasilewski, Deshancht, Samuel, Juhazc, Biglia, Gillet, Kljestan, Jovanovic, Bulykin, De Sutter
TEKNİK DİREKTÖR: Ariel Jacobs

BURSASPOR: Carson, Serdar(Svensson), İbrahim, Stepanov, Vederson, N'Diaye, Kirita, Mehmet, Batalla, Turgay, Bangura
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

SAAT: 21.30
STAT: Vanden Stock
HAKEM: Moreira de Souza

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.