Bursaspor'a Paşa darbesi! 2-1

Bursaspor'a Paşa darbesi! 2-1

Süper Lig'de 10. hafta maçında Kasımpaşa, Bursaspor'u deplasmanda Özer Hurmacı'nın golleriyle 2-1 mağlup ederek Şota Arveladze yönetiminde ilk galibiyetini aldı.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 2-1'lik skorla konuk ekip Kasımpaşa oldu.Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 24 ve 60. dakikada Özer Hurmacı kaydetti. Bursaspor'un tek golü ise 45. dakikada yeşil-beyazlıların formda ismi Pablo Batalla'dan geldi.

Konuk ekip Kasımpaşa'da ilk golde savunmayı boş yakalayan, ikinci golde ise serbest vuruştan Scott Carson'u avlayan Özer, takımının galibiyetinde baş rol oynadı. Yetenekli futbolcu 70. dakikada ise sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. 
 
KASIMPAŞA-BURSASPOR MAÇININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN... 

Kasımpaşa, teknik direktör Şota Arveladze ile üçüncü lig maçında ilk galibiyetini alırken; Bursaspor 5 hafta sonra mağlup oldu. Aldığı bu galibiyetin ardından Kasımpaşa puanını 16'ya yükseltirken; Bursaspor 13 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 9 Kasım Cuma günü Bursaspor, Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Kasımpaşa ise 10 Kasım Cumartesi günü Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak.

TUNCAY KADROYA ALINMADI
Sakatlığı devam eden Tuncay Şanlı, Fenerbahçe ve
Trabzonspor maçlarının ardından Kasımpaşa karşılaşmasında da teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Ertuğrul Sağlam, ''kazanan'' kadroyu bozmadı ve 1-0 kazanılan Trabzonspor maçındaki 11'i Kasımpaşa maçında sahaya sürdü.

İBRAHİM YAZICI UNUTULMADI
Bursasporlu taraftarlar, geçen haftaki
Trabzonspor maçının son bölümlerinde rahatsızlanan İbrahim Yazıcı için tribünlerde, ''Ölüm gelmedikten sonra vardır her derde deva, sen güler yüzünü asma Teksaslılar her zaman yanında'', ''Zaman alsa da bazı iyi günlerimizi bizden, seviyoruz seni canı gönülden'', ''Geçmiş olsun büyük başkan'' ve ''O kalp atacak şampiyon başkan'' yazılı pankart açtı.

BURSASPOR-KASIMPAŞA MAÇININ ÖNEMLİ DAKİKALARI

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.