Bursaspor Şenol Güneş ile anlaştı

Bursaspor Şenol Güneş ile anlaştı

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Bursaspor, Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı.

Başkanlık seçiminin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Bursaspor, tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı.

RESMİ SİTEDEN DUYURULDU

Yeşil beyazlı ekip yapılan anlaşmayı resmi internet sitesinden de duyurdu.

İşte Bursaspor'dan yapılan o açıklama;

Prensip anlaşmasına vardığımız Teknik Direktör Şenol Güneş helikopter ile Özlüce Tesislerimize geldi. Anlaşma ile ilgili detaylar daha sonra resmi yayın organlarımızdan bildirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bursaspor Kulübü

TRABZONSPORLULAR ÜZGÜN

Öte yandan bir Trabzonspor efsanesi olan Şenol Güneş'in Bursaspor'la anlaşmaya varması bordo-mavili taraftarları üzdü. Taraftarlar sosyal medya hesaplarından bu transfer sonrası yaşadıkları üzüntüleri dile getirdiler.

Bursaspor ile anlaşma sağlayan teknik direktör Şenol Güneş, aniden geldiği Bursa'da basın toplantısı düzenledi.

"Öncelikle hepinize saygılarımı sunuyorum. Gelişim ani oldu. Başkan birden bire 'Gideceğim' deyince ani oldu. Helikopterle geldik, kulaklarım daha yeni açıldı. Güzel oldu. Durum tespiti yapmak lazım, anailiz yapmak lazım. Bunları yapacağız, şimdi anı yaşamak gerekiyor. Tesis çok mükemmel. Orada bir resim vardı, o tabloyu kimse yapamaz. Ne parayla, ne güçle olmaz. Bir kişi bir şey yapar ama çok kişi çok şey yapar. Birlikte yola çıkmamız gerekiyor"

"BAŞARIYI DA GÖRDÜ, BAŞARISIZLIĞI DA..."

"Yani taraftarın kalabalık, sahada olduğu kupanın sahada olduğu kucaklaştığımız anların gerçekleşmesi gerekiyor. Bursaspor'un tecrübesi var. Başarıyı da gördü başarısızlığı da. Birçok kulüpte görüyorsunuz gücü var, parası var ama taraftar gücü yok. Bu kulübün iyi olması için ne yapmanız gerektiğini düşünmeniz gerekiyor. Ben de düşüneceğim. Küçük hesaplar büyük camiaları yaralar. Şu gün itibariyle ne olursa olsun Bursaspor'un 3 maç cezası var. Fair-Play içerisinde olsaydık daha iyi olmazmıydı? Maddi zararı saymıyorum bile"

"İYİ BİR GELECEK YARATMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

"Sahada kendi oyuncumuza olumsuz bağırmaya gerek yok. Her nalmada Bursaspor için iyi bir gelecek yaratmaya çalışacağız. Daha önceki dönemlerde Bursaspor'a gelme durumum oldu. Ancak o zamanlar şartlar uygun değildi. Başkan kolay bir şekilde bizi buraya aldı, geldi. Allah mahçup etmesin"

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.