Şenol Güneş Beşiktaş'tan teklif aldı mı?

Şenol Güneş Beşiktaş'tan teklif aldı mı?

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Beşiktaş'tan teklif aldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş,2-0 kazandıkları Gaziantepspor maçına ilişkin olarak, "Sıcağın el verdiği derecede koşmaya çalıştık. Futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen haftayı yenilgiyle kapatan her iki takımın da maça 3 puan parolasıyla çıktığını söyledi.

Sıcaklığın 32 dereceyi bulduğunu ve bu durumdan ister istemez iki takım oyuncularının da olumsuz etkilendiğini ifade eden Güneş, "Sıcağın el verdiği derecede koşmaya çalıştık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. İki takım oyuncuları da iyi mücadele etti. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra işimiz kolaylaştı ve skor daha farklı olabilirdi. Bütün maçlara olduğu gibi bugün de sahaya kazanmak için çıktık. Umarım kalan maçları da kazanırız" şeklinde konuştu.  
 
Şenol Güneş

Şenol Güneş, bir gazetecinin, "Dün akşam Bursaspor'un genel kurulu vardı ve sizin sözleşmeniz bu ay içinde bitiyor. Adınız Beşiktaş ile anılıyor. Bursaspor'da kalacak mısınız" sorusunu, "Son haftalarda basın toplantısı yapmıyordum. Adımın Fenerbahçe ve Trabzonspor maçları öncesi speküle edilmemesi için uzak durdum. Bu kısır çekişmenin içinde olmam. Bursaspor her şeyden üstündür. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu camiaya hizmet ederler, çalışırlar. Kongrede güzel bir ambiyans vardı. Bütün adaylar birbirini kutladı. Kimin kazanacağından çok kazananın bu camiaya ne kazandıracağı önemli. Bu göreve işimizi iyi yapmaya geldik. Beşiktaş'tan teklif aldığım yönündeki iddialar doğru değil. Teklif olabilirdi de. Bu çok doğal. Benim sözleşmem bittiğinde başka bir hocayla anlaşma sağlanırsa saygı duyarım. Görüşmek için acele etmeye gerek yok. Önce bu takımın oyuncularının kalması önemli" dedi.

Güneş, üç başkan adayının da kendisiyle devam etmek istediği yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Ben zaten Bursaspor'un antrenörüyüm. Bir daha pazarlığa oturmak doğru olmaz. Mukavelem bittiği zaman oturur konuşuruz. Ben bu oyuncuların kalması gerektiğini söylüyorum. Kongre yapıldı ve yönetim yenilenerek devam ediyor. Hedefleri nedir, bunlar konuşulacak" değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.