Bursasporluları kızdıracak!

Bursasporluları kızdıracak!

Stoke City'de forma giyen Tuncay Şanlı, İngiliz ekibinin resmi internet sitesine hazırlık mücadelesinde karşılaşacakları Bursaspor'u değerlendirdi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'de forma giyen Tuncay Şanlı, İngiliz ekibinin resmi internet sitesine hazırlık mücadelesinde karşılaşacakları Bursaspor'u değerlendirdi.

Milli futbolcu, Bursaspor'un şampiyonluğunu sürpriz olarak değerlendirirken, Türkiye'de hiç kimsenin yeşil beyazlı kulübün şampiyon olmasını beklemediğini söyledi.

Türkiye'de sadece 4 büyük takımın şampiyon olduğunu ifade eden Tuncay, "Türkiye'de şimdiye kadar Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor şampiyon olmuştu. Şampiyonluk yarışı da bu 4 takım arasında geçerdi. Bursaspor'un şampiyon olması büyük bir sürpriz. Stoke City'nin Premier Lig'de şampiyon olması ile aynı şey" şeklinde konuştu.

Yeşil beyazlı kulübün genç ve iyi bir kadrosu olduğunu dile getiren Milli futbolcu, "Bursaspor genç ve iyi bir kadro kurdu. Ayrıca Ertuğrul Sağlam gibi genç ve uluslararası tecrübesi olan antrenörleri var. Zor bir maç olacak. Bursaspor'da milli takımdan arkadaşlarım da var ama 90 dakika boyunca bu arkadaşlığı unutacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :