Bursaspor'un kasası doldu

Bursaspor'un kasası doldu

Bursaspor, Fenerbahçe'nin elenmesiyle birlikte 5 milyon Euro'yu daha kasasına koydu

Şampiyon olarak Devler Ligi'ne gideceği için 26, şampiyon olduğu için de 13 milyon lira olmak üzere toplam 40 milyon TL'nin üzerinde para kazanan Bursaspor, Fenerbahçe'nin elenmesiyle birlikte 5 milyon Euro'yu daha kasasına koydu. Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek Kanarya ise büyük zarara uğradı.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe, kendi sahasında ve taraftarı önünde Young Boys'a 1-0 mağlup olarak havlu attı.

Hazırlık maçlarından bu yana iyi sinyaller vermeyen Kanarya, bundan sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Mücadelenin ardından Sarı-Lacivertli futbolcular, stadı ağlayarak terk etti.

Sarı Kanarya, Young Boys'dan 5 kat değerli

Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda saf dışı bırakan Young Boys, temsilcimizin yaklaşık 5'te biri kadro değerine sahip. İsviçre takımının toplam bedeli 24,5 milyon Euro, yaş ortalaması 23. Transfermarkt'ın verilerine göre ise Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'de bu konuda zirvede yer alıyor. Miroslav Stoch, Issiar Dia ve İlhan Eker'i renklerine bağlayan, Dünya Kupası'ndaki performansıyla piyasasını yükselten Diego Lugano'yla birlikte Kanarya, 133 milyon Euro'luk bir kadroya sahip.

Etiketler :