Siz de VİKİNGLERLE VEDALAŞIN

Siz de VİKİNGLERLE VEDALAŞIN

Dünyanın ilk ve tek buz müzesi olan Magic Ice, var olan Viking konseptini değiştiriyor.

Dünyanın ilk ve tek buz müzesi olan Magic Ice, var olan Viking konseptini değiştiriyor. Değişim süresince hizmet vermeye devam edecek olan müzede ziyaretçiler indirimli giriş imkanı ile buz heykellerin yapımına şahit oluyor…

Önemli birer eğitim merkezi olan ve yaşayarak öğrenme deneyimi sunan müzeler, kültürel hayatın en önemli kaynaklarından birini oluşturuyor. Dünyada ilk kez buzu sanatla buluşturan Magic Ice Buz Müzesi; dev buz kütlelerinin nasıl sanat eserine dönüştüğüne tanıklık etmek isteyen ziyaretçilerini işin mutfağını görmeye davet ediyor.
 

BUZDAN HEYKELLERİN NASIL YAPILDIĞINI İZLEYİN...

Yeni konsept için özel bir teknoloji ile İstanbul’da elde edilen tonlarca şeffaf buzun usta ellerde nasıl şekil aldığını görmek isteyenler için bu süreci yaşama deneyimi sunan Magic Ice Buz Müzesi, ziyaretçilerine buzdan heykellerin nasıl yapıldığını gösterebilmek adına, konseptinin değişmeye başlayacağı 26 Kasım’dan itibaren indirimli giriş imkanı sunuyor.

Görsel algı ve yeteneği harekete geçirmek aynı zamanda farklı düşünmeyi sağlamak için özellikle tasarımcı olmak isteyenlere kaçınılmaz bir fırsat olan bu indirim sayesinde, buzdan tasarlanan heykellere başka bir bakış açışı ile yaklaşılıyor.

Sanatseverler, 10 Aralık tarihine kadar devam edecek olan indirimli müze ziyaretinin yanı sıra müze konsepti ile örtüşen hediyelik eşya mağazasında da yüzde 50 indirim imkanına sahip oluyor.

Mimari anlatım yolu ile sanat ve tarihi ele alan Magic Ice Buz Müzesi yakın zamanda yenilenecek konsepti ile yine buzun büyüsünü gözler önüne sermeye hazırlanıyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.