Önden Giden Dört Güzel Adam

Önden Giden Dört Güzel Adam

Cahit Zarifoğlu’nun vefat yıldönümü olan 7 Haziran günü saat 18.00’de Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nde bir program düzenleniyor. Cahit Zarifoğlu, M. Akif İnan, Erdem Bayazıt ve Alaeddin Özdenören’in anılacağı programda Rasim Özdenören, Ali Hay

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, Küçükçekmece Belediyesi ile birlikte “Önden Giden Dört Güzel Adam” başlıklı bir etkinlik düzenliyor. Cahit Zarifoğlu’nun vefat yıldönümü olan 7 Haziran’da Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi Kızlarağası Medresesi’nde gerçekleştirilecek programda Cahit Zarifoğlu, M. Akif İnan, Erdem Bayazıt ve Alaeddin Özdenören anılacak.

Yolları çeşitli yerlerde kesişen dört güzel şairi en yakından tanıyan Rasim Özdenören, hatıraların yanı sıra değerlendirmeleriyle de ‘Mavera’yı, öncesi ve sonrasını anlatacak.

Önden giden dört güzel adam ve Rasim Özdenören’in yol arkadaşlarından Ersin Nazif Gündoğan ise bu dört şairimizin edebiyatımıza neler kattığını vurgulayacak. A. Ali Ural, Mustafa Özçelik, Ahmet Murat, Doç. Dr. Abdülkadir Emeksiz ve Bünyamin Yılmaz’ın konuşmalarıyla katılacağı toplantıyı Mahmut Bıyıklı yönetecek.

Mehmet Davut Göksu’nun, Cahit Zarifoğlu, Mehmet Akif İnan, Alaeddin Özdenören ve Erdem Bayazıt şiirlerini seslendireceği toplantının sonunda Selçuk Küpçük bir konser verecek. ‘Tebessüm Provaları’ ve ‘Artık Kuşlarını Uçur’ albümlerini çıkaran Selçuk Küpçük dinletide Cahit Zarifoğlu’ndan “Anılar Defterinde Gül Yaprağı”, Alaeddin Özdenören’den “Cebimde Ölümüm” şiirini de seslendirecek.

TYB İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “Önden Giden Dört Güzel Adam” adlı program 18.00’de başlayacak.

 

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi

Kızlarağası Medresesi,

Divanyolu Cad. Hoca Rüstem Sok. No: 6,

Sultanahmet  / 34110  / İstanbul.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.