'Çakal ve çapulculara ülkeyi bırakmayız'

'Çakal ve çapulculara ülkeyi bırakmayız'

Kayseri'de yumruklu saldırıya uğrayan Taner Yıldız bu hareketin kendilerini yıldırmayacağını belirtirken eylemi gerçekleştirenleri çakal ve çapulcu olmakla suçladı ve sert ifadeler kullandı.

Kayseri'de uğradğı yumruklu saldırı sonrası Ankara'ya getirilen Enerji ve Tabii Kaynaklara Bakanı Taner Yıldız, tedavi gördüğü hastaneden çıkışında açıklamalarda bulundu.

Bakanı Taner Yıldız, hükümetin her ferdi olarak mücadele verdiklerini, Türkiye'yi huzura kavuşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını, bu hareketle geri çekilmek yerine tam aksine daha büyük bir istekle mücadeleyi sürdüreceklerini, kırılsa da dökülse de çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Taner Yıldız, " bu ülke bizim, Kayseri'de şehit ailelerine 100 daire hediye edildi. Türkiye'nin bir uçtan bir uca terörden arındırılacak PKK bu ülkeden gidecek. Türkiye her alanda değişirken bir takım çakal ve çapulcu takımına pabuç bırakılmayacak. Siyaset her tarafta yapılır ama şehit aileleri ve şehitler üzerinden siyaset yapılmaz. Bu ülke için canını feda etmiş şehitler üzerinden siyaset yapılmaz.  Ben mezar başında " Ne kendinizi aldatın ne de insanları aldatın. Şehit yolu bekler gibi siyaset yapılmaz. Ben sedye ile de gerekirse Meclis'e gider görevimi yerine getiririm. " dedi.

Etiketler :