Camide tinerci dehşeti!

Camide tinerci dehşeti!

Eskişehir'de imam Ali Göz, sabah namazını kıldırmaya giderken, caminin avlusunda yatmakta olan tinercilerin saldırısına uğradı.

Kendisini sandalye ile kovalayan saldırgandan korumak için evine kaçan imam, kapının anahtarını üzerinde unutunca zor anlar yaşadı. Elinde bıçakla tinerci genci evinde gören imam, korkuya kapılınca lojmanın penceresinden aşağıya atladı. Ayağından yaralanan imam, gittiği camide cemaat tarafından kurtarıldı. 

Olay, Eskişehir'de Merkez Tepebaşı İlçesi Yeşiltepe Mahallesi Süleymaniye Camii'nde meydana geldi. İmam Ali Göz, sabah namazını kıldırmak için gittiği camide, şadırvanda yatmakta olan iki kişi tarafından önce sözlü sonra fiili saldırıya uğradı. Tinerci oldukları öğrenilen saldırganlar, daha sonra imam Öz'ü sandalye ile kovaladı. Korkuya kapılarak lojmana kaçan imam, bu esnada evin anahtarını kapının üzerinde unuttu.

Saldırganlardan E.Ç. eline aldığı ekmek bıçağıyla imamın peşinden eve girdi. Eli bıçaklı saldırganı görerek korkuya kapılan imam, lojmanın penceresinden aşağıya atladı. Ayağından yaralanan imam, yaralı vaziyette camiye giderek cemaate durumu aktardı. Saldırgan şahıs, daha sonra camiye gelerek sabah namazına hazırlanan cemaatten birinin boynuna bıçağı dayayarak imamın yerini söylemelerini istedi. Cemaat, saldırganı oyalarken, polise haber verildi. Olay yerine gelen polis, saldırgan E.Ç. ve arkadaşını gözaltına aldı.

E.Ç.'nin olay günü akşamı tiner çektiği ve arkadaşıyla birlikte gelip caminin avlusunda yattıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERVAKTİM

Etiketler :