Canan Karatay'dan Cumhurbaşkanı'na çağrı

Canan Karatay'dan Cumhurbaşkanı'na çağrı

Sağlık konusunda yaptığı radikal açıklamalarla tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Prof. Dr. Canan Karatay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istekte bulunarak''Bakanlıklar tarafından köylünün yetiştirdiği, yetiştireceği doğal besinlerin teşvik edilmesini istiyorum. Geçici bakanlar kurulu 7 Haziran'dan sonra ithalat kanunu çıkardı. Yüksek mısır şurubu, şekerin ithalatını %15 arttırdı. Bu kotalara dikkatli bakılması lazım.'' açıklamasında bulundu. 

ERDOĞAN'DAN ALLAH RAZI OLSUN

Devletin politikalarına da değinen Karatay, ''Toplum sağlığını bozan gıdalarla ilgili ne varsa devletin mücadele etmesi lazım. Devlet mücadele etmezse olmuyor, 76'dan beri ben sigarayla mücadele ettim ama Erdoğan Bey Başbakan olduğunda konuya el attığı zaman kanun geldi, onun dışındakilerin hepsi sümenaltı yaptı. 76'dan beri uğraşıyoruz, Sağlık Bakanlığı da uğraştı ama olmamıştı. Başta benim meslektaşlarım olmak üzere herkes sigara içiyordu, otobüslerde, hastanelerde… Bu konularda yüksek irade ve uygulama lazım. Şimdi oldu ve herkes ‘Allah sizden razı olsun' diyor.'' dedi.

Yenisöz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.