Canan Karatay'ın muayene ücreti dudak uçuklattı

Canan Karatay'ın muayene ücreti dudak uçuklattı

Ünlü diyetisyen Profesör Dr. Canan Karatay Florence Nightingale Hastanesi'nde çalışıyor, Karatay'ın muayene ücreti ise el yakıyor.

Ünlü diyetisyen Profesör Dr. Canan Karatay'ın beslenmeyle ilgili alışıla gelmişin dışındaki tavsiyeleri büyük ilgi görüyor. Sağlıklı yaşam ve zayıflama öğütleri

 

birçok kişi tarafından da uygulanıyor. Meslektaşlarının bir bölümü ise Karatay'ın açıklamalarından rahatsız.
"LOBİLERİN ÇIKARLARININ ZEDELENMESİNİN YANSIMASI"

Karatay bu durumu "lobilerin çıkarlarının zedelenmesinin yansıması" olarak yorumluyor. Hürriyet gazetesinden Melike Karakartal da bugün çok tartışılan hoca ile ilgili çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı;

İki hafta önce yolum Bağdat Caddesi'ndeki Florence Nightingale Hastanesi'ne düştü. Bekleme salonunda vakit geçirirken hastaneyi arayanlarla çalışanlar arasında geçen telefon konuşmasını aynen aktarayım:


KARATAY'IN MUAYENE ÜCRETİ

"Yalnız muayene ücreti 800 TL. Ancak nisan ayına randevu verebiliyoruz. Özel sigorta geçmiyor." Bahsi geçen doktor Canan Karatay. O "karalama kampanyası"ndan bahsediyor ama... Muayene ücreti 800 TL (Tekrarlıyorum, SEKİZ YÜZ TÜRK LİRASI) olan, ÜSTELİK, herhangi bir sigorta kurum ödemesi kabul etmeyen ve bundan ancak DOKUZ ay sonrasına randevu verebilen bir doktor olarak, karalama kampanyası pek de başarılı olmuşa benzemiyor. (Ayrıca, bu durumun "mütevazılık" ölçülerine pek uymadığını da kabul etmek gerek.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.