Canım birisini öldürmek istiyordu

Canım birisini öldürmek istiyordu

Dayısının oğlunu fidye için kaçıran ve parçalara ayıran sanığın ifadeleri, tüyleri diken diken etti.

11 yaşındaki kuzenini öldüren ve parçalara ayıran gencin anlattıkları inanılır gibi değil.

Antalya'da fidye için kaçırdığı dayısının 11 yaşındaki oğlu U.G.Ç'yi elektrikli testereyle kesip vücudunu parçalara ayırdıktan sonra sobada yakmaya çalışırken yakalanan 28 yaşındaki B.A.H.'nin ifadesinde, "O günlerde canım birisini öldürmek istiyordu. Çok bunalmıştım. Birilerine böyle bir şey yapmak istiyordum" dediği ortaya çıktı.

Cumhuriyet Savcısı Haki Çeliker'in odasında saatlerce gözü kapalı olarak oturan ve sonra konuşmaya başlayan B.H.A.'nın anlattıkları tüyler ürpetti.  H., cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı. İşte o dehşete düşüren ifadeler:

Öldürmemin özel sebebi yok

"Duacı Köyü'ndeki evi 3 aylık peşin vererek kiraladım. 23 Aralık 2008 günü 17.30 sıralarında dayımın oğlu olan U.G.Ç. evlerinin yakınında okul servisinden indiğinde kendisine, gel dedim, o da beni tanıdığı için yanıma geldi. Kullanmış olduğum araca bindirdim ve yola çıktım. Kepezüstü'nü biraz geçtikten sonra virajın az üzerinde bana soru sorunca huzursuz oldum ve burada arabadan indirdim. Yolun sağ tarafında sakin bir köşede kafasına bir el sıktım. Çocuk orada öldü"Öldürmemin özel sebebi yok, aileyle aram iyi.

Öylesine öldürmüş

O günlerde canım birisini öldürmek istiyordu. Çok bunalmıştım. Birilerine böyle bir şey yapmak istiyordum. U.'yu seçmemin nedenini bilmiyorum. Ancak beni tanıdığı için benimle gelebileceğini düşündüm. U.'yu arabama aldığım gün, babası beni telefonla aradığında ben onu öldürmüştüm. İkimizin başkaları tarafından kaçırıldığımızı söyleyerek çocuğun fidye amaçlı öldürüldüğü imajını yaratmak istedim. İntihar etmeyi düşündüm ama polisler eve geldi. Çocuğu öldürmemin herhangi özel bir sebebi yoktur. Öldürdüğüm çocuğun ailesi ile aram iyi. Herhangi bir sebebi yok"

Kedi kestim yalanı

Savcının cesedin parçaladığı evin ikinci katındaki duvarda bulduğu kurumuş kan izleri için, "Prova yapmak için kedi kestim" diyen H.'nin sözlerinin gerçeği yansıtmadığı belirlendi.

İzmir Kriminoloji Laboratuarı'ndan gelen DNA örneklerine göre, duvardaki kanın bir hayvan DNA profiline uymadığı tespit edildi. Öldürülen çocuğa da ait olmadığı düşünülen kan örneğinin tekrar detaylı incelenmesi istendi.

Psikolojim ifade vermeye müsait değil

İlk duruşması Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 23 Temmuz'da yapılan ve H.'nin "Bugün psikolojim ifade vermeye müsait değil" dediği dava 19 Ağustos'a ertelenmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :